Diskuse o počasí Přechod tlakové níže a sněžení od 10.12.
ludvicek
Naprosto nijak extrémně. Je to úplně přirozený proces přírody. To počasí je v podstatě stejné od počátku lidstva. To, že se mírně mění teplota neznamená, že probíhá globální oteplování. Teplota se vždy měnila a měnit se bude, bohužel jsme zmanipulovaní politickými zájmy, ale to sem nepatří. Uvidíte, že počasí bude v podstatě pořád stejně. Taky se může stát, že se začne ochlazovat. Naopak by nebylo normální, kdyby se teplota neměnila a byla každý rok stejná.
Písí
Si myslím, že už teď to z Německa je severněji než mělo a nesměřuje to na V ale na SV.
tak teda velké zklamání..je nějaká šance že i zde něco spadne? modely většinu srážek vymazaly a celkem celej SZ je velká srážková díra ..to je mazec..
a to bylo tolik humbuku a zase nic
btw: na radaru už je vidět srážková činnost..kdyby se to posunulu více k Sz mohlo by to být slušný..
leden
No já už tomu taky teď nevěřím, ještě po výstupu Aladinovi jsem doufal, že to bude hezký. Ale ne, podle radaru to jde stále východněji směr Ukrajina a Slovensko to zasáhne pouze střed a východ Košice. Moje domácí meteostanice, která předpovídá 12-24 h dopředu nemá žádné sněžení. Zatímco vcera jí to hezky vyšlo.
JUGOCV
Celkově mi přijdou ty srážky v Chorvatsku a Slovinsku severněji než měly být. Nebude to nějaká obrovská změna, ale něco jinak tam je.
Podle mě ta tlakova nize jak je silná nebude nic, bohužel, nepoznaji nic.. Jak říkal pan zskopcanik že níže od jihu jsou špatně předpovídají, čhmú už vědělo že bude kalamita v půlce týdne směšné ??
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/478503-na-...
TNCZ to vidí po svém
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.