Tak tady už jasno a ochlazuje se , bohužel čekal jsem dneska víc . Máme ve výsledku stejně sněhu jako včera . Srážek bylo dost cca 10mm. Bohužel ale většina v dešti .Týden nám tu leží poprašek. Snad se to od čtvrtka trochu vylepší . Za leden 0 dni se sněhovou pokrývkou a za prosinec kolem 20 dni se sněhem.
Stranik Pokud sis nepřečetl úhrny v odkazu z chmi.cz, tak se ještě muzes podívat na obrázek https://hydro.chmi.cz/hpps/main_rain.php?t=r&m... Na východě spadlo do 10 mm, ale většinou od 1 do 5 mm, takže to nestojí za řeč. Dnes mi to připomíná spíš březen, než leden Snad se ještě zimy dočkáme
Pry frontu sezrala morava. Nebudte smesni. V ostrave to bylo 5minutovy dest, 30sekund snih a 1minutu zmrzle kroupy, vitr a to je vse. Fronta se hlavne pred CR rozpadla.
Tak tady se právě přehání pěkné divadlo do teď nic moc celý den déšť se sněhem a 2°C ale teď festovní vánice a na SZ od nás se i zablýsklo hrom jsem neslyšel Kouknul jsem a zatím cca 1 cm nového se zbytkama do 3 cm
Tutugon Jediná, byť silná přeháňka mokrého sněhu za celou frontu.. Vysočina..To je strašná bída.. Tady nebude ani to... Fronta o ničem.. (krom severního pohraničí, Jeseníků a Beskyd)