kuba Horská už je relativně v závětří, tam nenapadne 20-30cm skoro jistě, spíš tak polovina, musí se blíž k hranicím. Včera navečer už upravili z Modravy na Březník a přes Černou horu na prameny Vltavy. Tam je to víceméně pořád nad 1100, návětří, tam to bude fajn
kuba Tam stojí za to vyjet si z Horské nahoru na Zhůří, Antýgl a oba Roklany jako na dlani, nádhera.. Jinak jak píše Vojta, z Modravy na Březník naprostá jistota, tam už teď je sníh na běžky celkem v pohodě..a ještě tam případne..
já chci sníh v Beskydech bé bé prý ani vločka další týden jen mráz podle gfs....zas ten Rákosníček tam zas něco podělal (Jak Rákosníček nezařídil sníh) máte to někdo blízko k brčálníku mu to tam jít připomenout?Brčálník bude určitě někde na Šumavě
Aldy1977 Jj, nad Z zpomalí až zastaví a vysněží.. Klasická ,, oběť,, první vlny která jde do výběžku vyššího tlaku.. O víkendu se to bude s postupem i pozastavením dalšího systému nad Z ČR víceméně opakovat.. ovšem s tím rozdílem, že už ta fronta bude vydatnější.. Edit: Hodně to zpomaluje už teď..a tenčí se to..
Se na to vyse.. blbá inverze no tož by námraza bude ale bez sněhu to ne no mám tu slabý poprašek aspoň bude zima celý týden a třeba to bude na bruslení, jinak do oběda slunečno teď už se nasunuly řasy od Z Moc tu na nový sníh šanci nemáme dokonce budeme ve srážkovém stínu.. Dneska Z, zítra Z a v neděli snad bude mrhilit žádný sníh a od pondělí nástup mlh
VHK No u nás jsem nebyl přesvědčený o žádných velkých srážkách, věděl jsem že skoro vše bude hlavně Krušné hory ,Krkonoše, jen to že včera byla šance a že se předpověď snad změní na další dny...jinak je vše při starém, od neděle v Čechách oteplení v nížinách, další šance už delší dobu kolem 15.1. na to že něco přijde od sv