Luka S K ránu napadly cca 2 cm, teplota je -1,5°C tak už to pěkně drží. Přes den by toho mělo přijít více a na víkend to vypadá i na 10-15 cm tak to vypadá na návrat zimy. Škoda, že to co se nyní valí přes Krušné půjde nejspíš více jihem a nás to mine.
Luka S No uvidíme ale nejde to slábne před chvílí šla od SZ na nás přeháňka a úplně se rozpadla? Nový Ecák dává i déšť na neděli tak třeba jsem se spletl a nic nebude
Tutugon tak snad vás ta linie aspoň přejde GFS má error kvůli té tlakové níži nad Islandem,zavařili se mu při vypočítání čipy mě tam fascinuje ten super vlhký a chladný vzduch za ní ....ta to asi ještě zamotá...jestli na krátkou dobu přejde teplá fronta a pak se obnoví zase studené proudění a bohaté na přeháňky tak by to bylo v pohodě udělejte někdo téma na to ať je zase o čem psát ,nejsem takový odborník
Luka S Tady za dnes 0 cm sněhu, 0 mm srážek, včera 5 mm v dešti. Srážky z podruzne SF nás těsně minou. Během dne ještě možnost prehanek, ale moc s nimi nepočítám. Pak zde neočekávám srazky až do úterý. Jiná situace bude v Čechách a na z Moravě Tam budou srážky už od víkendu ale slabší intenzity a v nížinách i dešťové. Jinak při cestě do práce mě doprovazel zpěv kosa černého
Tak přeháňky něco málo přinesly a je tu tak 2-3 cm sněhu. Na leden to je skoro k pláči, ale pořád lepší než ten podzim co byl předchozí dny. Nicméně vylezlo alespoň slunce, které jsme tu už hodně dlouho neviděli a zimní atmosféra hned jak malovaná. I koníkům to udělalo radost