Diskuse o počasí Jaká bude zima 2021/2022
Se picnu Aladin odsunul to teplo těsně za hranice,jen takový ždibec tam nechal od Jablunkova,Hrčava...tak teď nevím už vůbec jak bude ,tady to ukazuje 0 od dopoledne jakmile se spustí srážky, buď bude 20 cm nebo 2
Gfs udělal to samé nějak před polednem už snih
Jinak Aladin dal na neděli další kratší sníh a opět...někde je až 5 stupňů, Aladin má kolem 1
Teplota 2,5 stupně a klesá. Srážky jsou ale v Jsem zvědavý v kolik hodin začne sněžit.
Tento způsob střetu SZ a JV proudění nad naším územím zdá se mi poněkud nešťastným..
Jde to jen krajním východem.., Čechy dost smolík. Sem možná dorazí pár vloček z Bavorska..
Už aby převládlo naplno to SZ, v tom budou aspoň nějaké sněhové přeháňky...
Aktuální teplota -1stC..
swan1
No hádám že i my máme prohráno, sice k nám něco jde ale slabota, všechno intenzivní jde na V, právě to SZ proudění bude super už se těším podle GFS by mělo ve středu ráno ležet blízko 20 cm a dnes tak ztěží napadnou 2 cm..
Navíc Aladin to šoupl kouskek na východ, Vysočině si užijete jen na východě kraje a i Jihlava a okolí bude mít tak 3-4 cm
No neříkej mi že Ostrava bude mít 20 čísel
já jsem z toho tady úplně na játra jsem úplně přesně na rozhraní,mlha kopce naproti v totální mlze nebo možná i chumelenici těžko říct co teď padá ale je 2,5 celsia u dveří na schodech máme přesně 600 metrů nad mořem a lámat se to má do sněhu někdy kolem 9 až poledne....možná
Takže všeci něco dostanou mimo SZ a Z. Nemohlo to být lepší..
Jediná šance je neděle ale i to se dává na východ ve většině.
tak na jihu toho je ještě spousta ono to už pár dní bylo psané že zpočátku déšť ...přestat má až kolem 2 ráno zítra takže se nebojím že těch 5 cm určitě bude a taky pěkná klouzačka...snad to nebude jako minulý rok asi 2x jak se psalo do 10cm a bylo nakonec přes 30...
kolem 10 se to vysune víc západněji aby nějak odpoledne se to začalo vracet na východ
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.