F4 To ano, ale opravdu jen o kousek. Mně tohle počasí taky vůbec nevadí, ale vzhledem k průměru posledních cca 10 let je to už celkem vzácné. I když je pravda, že výjimečně umí být ještě i v březnu opravdová zima, viz 2013 nebo 2018.
F4 Tady bylo cely den oblacno az zatazeno.. Ono se myslim si predpoklada, ze ta TN na nasich hranicich vecer a v noci na navetri ponekud zesili a srazky z toho nejake budou.. Už ted zaclo slabe snezit v centralni Šumavě..a vypada to, ze cca za hodku, dve zacne i na krajnim Z... https://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/ho...
swan1 Ano, má se to přetočit od Z s východním větrem, což je pro nás nejlepší. Otázkou je, aby nějaké srážky dorazily. Aspoň ty 2 mm bych uvítal klidně v dešti. Na sněhu jsem nebazíroval ani v zimě, natož teď v březnu.
Tady se aktuálně zatáhlo, ale slunce to rozpálilo na bezmála +5 a v Brně to bylo i více. Uvidíme, zda a nebo vůbec napadne sníh i v Praze, jelikož to přeji Pražské části rodiny
Aktualne jsem projel JZ ze Sušice pres Klatovy, Prestice az do Plzne(Černice) a momentalne tu vsude snezi a je bilo.. Misty jsou problemy se sjizdností, hlavne kamiony..
kuba Na kalamitu staci i par cm, kdyz se na to silnicari vykakaji.. Vedelo se, ze v noci zacne snezit, ale oni to proste preventivne neposypou a je z toho, co je.. Na hodne mistech je to zledovatele, a nesjizdne, Strakonice-Praha, Plzeň-Žatec..atd... Ja za chvili mirim z Plzně na Ledce..tak snad se tam nahoru vyškrábu...
swan1 Vypadá to u vás pěkně, tady je polojasno až oblačno, nesněží jsou jen zbytky starého sněhu z pátku, jak jsem včera psal srážky nám vzali Jihočeši, uvidíme co zítra
Lištička Tutugon Ja myslim, ze je to tak 4-5cm.. Na každej pád je to jedno, nejpozdej zitra to u nas zase sleze... Srazkomer čeknu až odpo po navratu z pce..