U nás na Z prší . Kousek k severu chumelí . Bohužel si myslím , že na SZ se odpoledne a večer také oteplí a to co teď nasněží do rána roztaje . Ale uvidíme , třeba budou mít kliku ;)
Tady momentálně sněží, pomalu začíná padat i celkem slušnou intenzitou. Ze včerejška nám zbyl 1cm mokré břečky, takže sníh má základ na kterém drží, zítra to ovšem bude všechno pryč.
PatrikMO Novorolak Kokos342 Tady už napadlo cca 3,5 cm.Intenzita byla před chvilkou trochu slabší 5/10,ale v tuhle chvíli je opět na 8/10.Tady toho večer moc neroztaje.Tedy aspon na trávě ne.Je tam strarý sníh který v noci pěkně přimrzl.Ten největší přísun nás teprve čeká..Teplota je stále na přijatelných -0.9°C.
Tak takhle nejak asi vypada nocni mura uzivatelu Prady, Tutugon Na dvorek uz je to jen v holínkách.. Tady ke vcerejsim 9mm prililo dalsich 12mm, celkove za tuto situaci uz 21mm.. Dalsi srazky uz jdou z Bavorska.. Dnes velmi teply profuk , teplota aktualne temer +6stC..
Masakr tady před chvílí padaly největší chuchvalce vloček, které jsem kdy v životě viděl, ty největší měly kolem 10cm v průměru. Sníh hodně přibyl, všude bílo, teplota na 0, naměřil jsem 2cm, stále fouká V vítr, což znamená, že jsem v chladném sektoru, škoda, že to do zítřejšího rána roztaje...