Zebas Kokos342 No neradoval bych se předčasně. Už dneska ve spoustě nižších poloh prší i tam, kde pršet nemělo. Zítřek je dost ve hvězdách, protože každý výstup se teplotně liší.
No u nás prší jak o závod Aspoň zatím Aladin dal večer sníh v sobotu i v noci tak snad něco napadne Jinak i ventusky dává na příští víkend velké ochlazení a sníh a mrazi
Jan Diatka Bude a hodně těch 10 cm tam budeš mít jak nic, přeji všem tady sníh, já mám bohužel dnes nějakou smůlu nevím... dvakrát jsem upadl na sněhu, spadl mi telefon, nesněží v mé obci tak jak mělo, sotva 2 mm humusu, přitom pár km od nás to je jedno jestli západně, jižně, východně napadlo už 3-5 cm sněhu jo tohle se všechno stalo dnes, přešla mi totiž černá kočka přes cestu no dobrý, snad zítřek bude lepší.... Jdu to zaspat radši
Tak ten teply jazyk vzduchu tady dnes, vcelku unikat.. Kompletne cela fronta v desti, srazky pekne ? Zatim 9mm a porad prsi.. Na dnesni zavetri slusnej vykon.. Aktualne tedy spis leje, zlutooranzove odrazy...
swan1 No to už radši bych bral rovnou to co spadlo u vás v dešti, než ty mokré 2 mm, srážky opravdu tady jsou spíše slabší? sněží sotva 0.5 cm/h hmmmmm.... Prady No zajímavé.. zítra se juknu po okolí do Vyskytné, Humpolce atd, určite bude nového sněhu o dost víc než u nás, teď dokonce sněží slabě poměrně, no co to je tohleto?! To už jsem jak F4 no ty vole..
Aktualne uz leje i Rozmital, Breznice, cele Pribramsko.. Ale nasnezilo jim tu odpo paradne... U nas bude jeste prset dlouho, z Bavorska jde jeste peknej vlak deste...
Tutugon Jeď se mrknout...nevím jak to bude zítra, ale včera a předevčírem když jsem jel do Prahy a zpět , tak Rychnov - Vyskytná sněhově super ( Rychnov ještě o něco víc opticky) , ale jakmile sjedeš kousek dolů do Sedliště, tak je rozdíl značnej.
Prady Ještě že nám se to oteplení vyhnulo.Můžete si všimnout jak v JZ Čechách se stále otepluje,ale naopak v S Čechách ochlazuje.K tomu ještě trochu sněží 4/10.
hej dosněžilo cca 2cm sněhu no a právě se vyjasnilo a teplota letí dolů všechno mokré a jestli to teď zmrzne tak to ráno bude veselé... jdu totiž do krámu