Valep Jo, já jsem to myslel ve srovnání s Čechami a zapomněl jsem na zbytek No tak uvidíme, já prosím všechny bohy ať nám dají o víkendu a před ním kalamitu, ale zatím marné.
Prady Akorát, že sníh taje a drží se pouze na trávě a stromech, či střechách, takže celkem o ničem, ale tak je to hezké. No asi nejvíce sněhu v tomhle týdnu. Pak je to ve hvězdách.
Aidamko Doufám, že jsi si všimls, jak srážky nad Brnem zesilovaly a i nad celou jižní Moravou. Buď maximálně spokojený. Vem si takovou Olomouc, ta za celou zimu neměla takovou sněhovou pokrývku co jsi měl ty.
Tak dnes si Z uzil pekneho snezeni, hlavne ten Karlovarsky okres.. Ale snezilo slusne i ve str. Cechach.. Tady par hodin trvalo, nez si to SZ proudeni sedlo s ceskou stranou Šumavy, ale odpoledne uz to fungovalo pekne.. 6cm noveho snehu, plus vcerejsi cenťák.. Celkova pokryvka se blizi ke 20 cm.. Spokojenost
ROFA To je hodně pěkné, vás už nějaká obleva jen tak nerozhodí U nás po oblevě zůstalo 12-20 cm přemrzlého sněhu. Srážky se nyní SV vyhýbají tak snad ve čt nebo pá něco připadne. Tady by se měla teplota udržet pod nulou tak by se mělo jednat o sněžení. No ale známe to, vše může být nakonec jinak