Kokos342 Rozumim.. Gfs nam to tu drzi zatim stejne jak vecer..na ct snezeni.., uvidime, vubec nerikam ze to tak bude, psal jsem jen, ze je to vcelku nadejne, viz vyse... Jinak zo snezeni na Z vypada zatim dost dobre...
Volary, šumavske mestecko, povestna mrazova kotlina, 760-800mnm.. Zde je vse v poradku, cca 25cm snehu, -3st.. Kvuli nedaleke Vltave a potokum do ni usticim se tu nesoli, dokonala zimni idylka
deštník Jo, tak nějak. Vidím to v Brně na ještě jednu chladnou epizodu kolem toho 10. února, mohla by být zhruba stejná, jako byla ta lednová a šmytec, pozvolný nástup jara.
Sakra, proč ty odrazy zeslabujou a rozpadávají se jak jdou k nám, přitom je nabrání žádný pohoří no snad se teplo zastaví JZ od Pelhřimova a my budem v chladnějším vzduchu, ono to bude těsný od Žďáru a Brna na SV bude zima a sníh takže stačí 1 výstup a v tom chladnějším vzduchu budem taky, ale zajímavá meteorologická situace po dlouhé době, doufám že i foukne
Tutugon Bohužel klasicky sajrajt, těsně se to zastavuje před náma
Já myslím, že hotové, vyřízené....už i ecák nám tam dává 2 dny chcanec a vítr, což by znamenalo pro sníh konec i bez ohledu na to, že by předtím 10 čísel spadlo.
No na frontě snad něco napadne. Brno s 5cm z minulého týdne v maximu je i tak na rekord. No jediné Brno z velkých měst čeká na nějakou pokrývku, dnes napadl poprašek i v Praze, tak snad i zde. Pak až v ten pátek s možností ledovky.
Co jsem se díval, tak Brno a dokonce Olomouc mají z velkých měst nejméně sněhu v této zimě. Zajímavé.
Jan Diatka No u vás nemělo sněžit a sněží a u nás mělo a jen tak poletuje, to je nespravedlivé Prady No na Z okresu už sněží tak uvidíme jestli to dojde k nám
Prady No tak třeba budeš mít doma překvapení v podobě nového sněhu, já jsem si dal procházku a zastihlo mě celkem nečekané sněžení kouknu na radar aa něco se zeleného překvapivě přibližuje ale teď jestli to vydrží, podle chodníků napadl zatím poprašek