Diskuse o počasí Sněžení 23.1. a 24.1.2021
Tady dole se sníh moc nedrží.Stačí ovšem jít jen o 50 metrů výš a máte pěknou zimu.Stejné je to i tady u nás.
U nás stále Vypadá to ,že se dostaneme na 10 cm nového sněhu . Celkem tedy mimo centrum města na 22cm . Paráda Nová Role ,Karlovarský kraj , 420-450 mnm .
No to bylo teda terno. Nějaký chytrolín z Brna tu včera psal, že tahle kalamita dá tak 5-8 cm i na JMK A napršosněžilo sotva 2 mm na Zemi se nedrželo absolutně nic. Zatím teda dostala spíš střední Morava něco a kopcovité terény Takže tak, myslím že sníh je tam, kde byla výstraha... Prý zem není prohřátá a tak se to bude držet
Aidamko
Prosimtě ty tvoje prognózy když si přečtu na profilu a všude ....bude kalamita silná ledovka v Brně bude armagedon .....ještě letos nebyl žádnej.
A to nebyl ani v ořešíně . Tvou zbytečnou vášeň bych chtěl ? včera že napadne kolem 6 cm a budeš spokojen . Real poprašek a jseš velice spokojen . Kdyby byla ledovka po každé ,když to napíšeš tak půlku zimy všechno stojí ?
DavidD.
Tak já se na svoji obranu specializuji na dlouhodobý stav atmosféry a danou problematiku. To já pokaždé nepíšu, že bude armagedon, tenhle výraz jsem nepoužil. Zde jsem interpretoval pouze výsledky několika modelů. Později večer to však zmizlo, to sněžení atd.
Tak pak zbytečná vášeň. Já nevím jak vy, ale to částečně již studuji a dělám co nejvíce meteriálů .na problematiku osliací atd. Tedy je to něco co mě bude živit. Nevím co ty, ale v pohodě.
Já nevím, co vám je. Někteří normální to vůbec neřeší, jelikož se taky občas spletou, ale to o vás neplatí. Zamyslete se nad sebou trochu, jestli by nebylo lepší občas nereagovat a jít dál. Achjo.
Aidamko
Nic se přeci neděje. Stane se. Teď si vemte, kolik útoků už směřovalo na mou osobu ve spojitosti třeba se suchem. Náhodou tady máte z nás všech asi největší odborné znalosti. Podívejte se na modely i textové předpovědi, každá druhá (hlavně teploty) od začátku ledna mimo mísu, výstrahy nevyjímaje.
Takto to u nás aktuálně vypadá . Na výšku nic extra ale vizuálně krása. Omlouvám se za formáty ale snažil jsem se co nejvíce eliminovat záběr soukromých domů.
JUGOCV
Jak jsem již řekl, za chvíli se změní proudění přes hory. Srážek už dole bude minimum. Jinými slovy, více jak 1 mm = 1 cm už asi nespadne.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.