Diskuse o počasí Další tlaková níže 3.1. až 6.1.2021
Tutugon
Asi nemáš pravdu, na Moravě a ve Slezsku toho ani do zitra moc nebude, spíše lokálně.
Co ta TN v neděli, se to furt nemůže rozhodnout
Tutugon
Na SZ už skoro 3 hodiny sněží. Ždímáme zbytky. Jde o drobné krystalky sněhu řádově v mm/h, ale přece to nepustíme do němec
Prady
Tak to vyšlo jak jsem psal včera. Za jeden den jste nás dotáhli. Až to sedne nebo to stroj utáhne, bude z toho výborný podklad. Na to 2-3cm prašanu a je to ideál
palma
Sice se zpožděním, ale vánoční atmosféra jak ve filmu.
ROFA
Tak já jsem dnes neviděl ani jedno z toho.
Tutugon
Jaký holomrazy? Venku bezpečně nad 0 a vzhledem k zesilujícímu větru se mrazu tedy rozhodně "nebojím". Stejně nevěřím tomu, že budou od neděle ledové dny.
No ať už to odtáhne, každý další mm/cm srážek v tradičním pásu je naprosto k ničemu. Za necelý den tam nakydalo tolik, co my chytáme po troškách od začátku roku.
kuba
Nezesilujou u vás srážky?jinak mi už jsme pod 0....
Praha 9 - Prosek sněží od odpoledne pěknou intenzitou, ale bylo teplo, tak se to začlo držet až později. Aktuálně jsou tu tak 4 cm. Ale lepší než nic , už jsem skoro nedoufal, že se to dostane až nad Prahu.
kuba
U nás taky přitvrdilo, tak snad není u nás na plzeňsku konec...třeba ta níže překvapí...
Těžko říct co ta nedělo/pondělní TN, modely si to tam přehazujou už pěknou dobu. Vždycky to uplně smažou, pak zase daj. Ale čim blíž tomu jsme tím větší šance. pokecáme o tom v pátek večer, to už to bude jistější
Adamsedlak
Ta pondělní níže by mohla tentokrát více nakydat na Moravě, ať s tím sněhem to je vyrovnané.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.