deštník Jo vrací se to naštěstí, uvidíme, ale tady na severu stále chumelí Nádhera https://ct24.ceskatelevize.cz/regiony/3250624-na-v... Tak už jsou na tazích a silnicích problémy, dokonce co píšou, tak na Brněnsku sněží, ale dále na sever prší, zajímavé.
Tyhlety povětrnostní situace vyloženě nesnáším. Celá republika postupně zaplavená/zasypaná a my nevidíme ani kapku/vločku. Doufám, že tohle pravidlo nebude pokračovat i letos.
deštník F4 myslim nejde az tak o teploty, ale v prvni rade o srazky v jakemkoli skupenstvi.. Tady stale, ted uz mirneji snezi, aktualne je to tak 0,5cm za hodinu.. Ale diky pretaceni nam toho sem od V jde jeste celkem dost.. Jednou uz jsem s hrablem dnes byl, do vecera to jeste bude urcite znovu potreba.. Uvidime
No ten dnešek vyšel skvěle, 11 let na den přesně byla taky kalamita způsobená tou samou situací, akorát, že sněžilo pouze na Moravě. Škoda, že nevyjde ten víkend a hlavně pátek/sobota.. To před jedenácti lety napadlo 30cm sněhu.
swan1 No tam dole to stálo prý, ježiši horší jak Praha, aktuálně tam nic není, tady drží, nečekaně Tady -0,3 a sníh drží a navíc slabě stále sněží, nádhera to je super
Aidamko Tak jasné, tam u tebe uz jsou stredni polohy.. Dokonce tam aktualne mas chladneji, nez tady.. Vylezlo to tu na +0,5st.. Ale pod snehem mame nastesti lehce umrznuto ..tak pohoda.. Stale tu sype
Asi mě šidí zrak, nebo opravdu se tak děje. Tady teď slabě poletují vločky, což je celkem zázrak na to, že jsem tu nic nečekal a když se tak koukám na radar a směr postupu srážek, tak mi přijde, že to asi půjde trochu víc na sever než se čekalo. Tak snad i tady bude aspoň poprašek.
Já pořád tajně věřím že to sem doputuje..když mrkněte na radar, směr postupu je jasný? když koukám na hory kolem tak je bílo a tady zatím nic . zatím jsem optimista..třeba se Aladin seknul a prostě to sem dorazí, v sázce je flaška