cewr No to máte blbý Východní Čechy jsou na tom se sněhem nejhůř z ČR byl u vás aspoň poprašek, kdyby ani ten ne tak už by to bylo hodně divné vždycky aspoň pár cm do nížin nakonec přišlo Jinak na nás už se něco žene zesiluje vítr a Jz obloha trochu se mi zdá že rudne sněžení jak se říká už je za humny
Proudění vzduchu se u nás právě otočilo na severovýchodní. Zatím to sotva stačilo na otočení ružice. Intenzita sněžení se opět zvedla na 2cm/h. Teplota stále stagnuje.
Straky Jsem zvědav na stav sněhu u Vás zítra ráno :-)
Straky Gratuluji, právě jsi překonal mých 5cm z 18.1. No, podle radaru to vypadá blbě, podle teploty taky, podle proudění taky,ALE já jsme nabitý optimismem takže doufám v zázrak
Sněžník Budejovice ti to tam posilaji Smer to ma dobry.. Jestli to cestou teda nezdechne..a taky jestli tam nemas 5 st nad nulou.. Ale kazde srazky dobre..kazdy mm!
F4 Pojede to dál hlavně ve vnitrozemí. Klášterec zaklíněný mezi Krušné a Doupovské není zrovna typickým příkladem nížiny, ale svůj díl jistě ještě dostane.
Jak to tady čtu tak jsem na tom asi nejhůř, moje nadmořská výška je 400 a jsem v Krusnych horách na Teplicku a mám +1.5 a vůbec nic z těch odrazu na radaru ještě nezačalo padat a to je to nademnou už pár hodin.
Tutugon Byl u nás za zimu 3x poprašek, ale jen na pár hodin. A maximálně 2 ledové dny. Největší mráz byl - 8 stupňů. Sleduji počasí hodně dlouho a toto opravdu nepamatuji.