Proudění vzduchu se u nás právě otočilo na severovýchodní. Zatím to sotva stačilo na otočení ružice. Intenzita sněžení se opět zvedla na 2cm/h. Teplota stále stagnuje.
Straky Jsem zvědav na stav sněhu u Vás zítra ráno :-)
Straky Gratuluji, právě jsi překonal mých 5cm z 18.1. No, podle radaru to vypadá blbě, podle teploty taky, podle proudění taky,ALE já jsme nabitý optimismem takže doufám v zázrak
Sněžník Budejovice ti to tam posilaji Smer to ma dobry.. Jestli to cestou teda nezdechne..a taky jestli tam nemas 5 st nad nulou.. Ale kazde srazky dobre..kazdy mm!
F4 Pojede to dál hlavně ve vnitrozemí. Klášterec zaklíněný mezi Krušné a Doupovské není zrovna typickým příkladem nížiny, ale svůj díl jistě ještě dostane.
Jak to tady čtu tak jsem na tom asi nejhůř, moje nadmořská výška je 400 a jsem v Krusnych horách na Teplicku a mám +1.5 a vůbec nic z těch odrazu na radaru ještě nezačalo padat a to je to nademnou už pár hodin.
Tutugon Byl u nás za zimu 3x poprašek, ale jen na pár hodin. A maximálně 2 ledové dny. Největší mráz byl - 8 stupňů. Sleduji počasí hodně dlouho a toto opravdu nepamatuji.
U nas uz to slabne, nasunul se nad nas stred otaceni nize.. Ale nejake prehanky do rana jeste budou.. Za me spokojenost se srazkami a z patka na sobotu a v sobotu by mely dorazit dalsi!