Diskuse o počasí Počasí na letošní Vánoce
dawe
Můžeme být rádi za 10 mm http://hydro.chmi.cz/hpps/popup_hpps_prfdyn.php?se...
U nás také sněží napadl 1.5cm mokrého sněhu tak to má být o Štědrém dnu a ne že je 10 nad nulou a prší to ať je o Velikonocích než o Vánocích konečně u nás po hodně letech sněží a je jen lehce nad nulou kdyby to vydrželo do večera tak by to bylo ještě víc super
Nemělo se ani mírně ochladit, ale dál neustále pršet, nějaký milimetr bílé vodní moučky nic nevytrhne, je to spíše parodie.U nás nesněží, což vypadá dobře, neruší to vánoční atmosféru.
dawe
Helejte můžete se uklidnit zítra si to vyžerete vy a bude chladněji než dnes takže máte výhodu že vám to spadne ve sněhu obecně s tím počítá většina modelů a nekecejte že vám tam spadlo pár kapek dokonce vám tam spadlo víc srážek než u nás je to krásně vidět na mapce srážek za 6 hod a po druhé nelžete! Janekpsp píše úplně něco jiného než vy a on nelže protože píše podle skutečnosti a vy jsi jen vymýšlíte
Zbytečně se dohadujete minulý týden u nás spadlo 95 mm srážek což je víc jak za celé léto
dawe
Jak píše Tutugon už byste s tím vymýšlením mohl přestat. Srážky šly převážně jihem území, v rámci severní poloviny jste na tom opravdu dobře. Tady spadlo 5,5 mm, což je nejvyšší úhrn srážek u nás od 18. září, tudíž byste tu nejspíš zešílel, když 10 mm je podle vás pár kapek. Na prosinec je to nádherný denní úhrn. A dokonce bych řekl, že úhrn srážek máte proti Praze letos minimálně 2 násobný, takže stěžovat si, že tam teď spadlo o 3mm víc, no vy už jiný nebudete. Jinak já mám z těch 5,5 mm radost, zdá se, že prosinec by konečně mohl být alespoň srážkově průměrný měsíc.
-1.6°C,bílo a čerstvý větřík.Ladovské vánoce to nejsou,ale nejsou ani na blátě.Srážky se mi celkově nechtějí počítat,mám práci,ale za prosinec snad víc jak za celé léto a jsem rád za každý mm.Deficit je katastrofální a taková Jablonecká přehrada pomalu bez vody.Prima Vánoce.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.