píšete vy: Já neříkám, že to tak určitě bude, hned v úvodní zprávě píšu, že si myslím, že to modely přehánějí ------------------------------------------------------------- A to je důvod k tomu zakládat nové téma se sněžením a 20 cm sněhu?
zimník. Ano, abychom se někteří zítra mohli podělit s informacemi, kolik je u koho sněhu, atd., víš, připadá mi, že si moc rozumu nepobral, ale neber si to nějak vážně
Shark26 Určitě jsem pobral víc rozumu než ty. Ty tvoje úvahy a předzvěsti o sněžení snad nikdy nevyšli oproti mým předpovědím o teple, teplých Vánoc a žádné zimě, což mně do puntíku vždy vyšlo. Jenom tu plácáš nesmysli a vaříš z vody. Změna k zimě je v nedohlednu tak to ber tak jak to je a přání o sněžení a mrazech si měl napsat Ježíškovi na papír a dát doma za okno.
zimník. Joj, tady si někdo fakt věří!! Možná jseš lepší než Honsová, ale jinak ostatní jsou chytřejší, to jsem si jist!! Rozhodně se tady s tebou nechci hádat, nechci si kazit moji Vánoční pohodu Moudřejší totiž ustoupí! Já už se s tebou bavit nebudu, protože vím, že to nemá smysl. Ale až nastoupíš třeba v 6 letech do školy, tak malinko zmoudříš No nic, až v půlce ledna bude mráz a sníh, to se budeš divit! Šťastný nový rok!
Já si myslím, že místo nějakého sněhu, bude pravděpodobnější ze čtvrtka na pátek nějaké náledí a ledovka. A hoši, tak se nedohadujte - ve vyšších polohách ten sníh určitě napadne a nížiny nic, ale to už je takovej standard - který Vás zřejmě pořád tak vzrušuje
Igor127: Já si vzpomenu vždy na tu poslední kalamitku loňské zimy na JV Moravě, kde bylo 15-20cm a u nás kulový a ono se to snad zase zopakuje nebo co, onen zlatý trojůhelník je srážkově oproti nám stále v pohodě(Strážnicko+Veselsko)důkaz zde http://www.in...nt=2017-12-24 A jak to vypadá, náskok bude spíše narůstat, ale uvidíme dále, teď to bude turbulentní.
Yurri Ale loni, když tak sněžilo, tak taky mrzlo - nebylo 6 nad nulou Ted z toho sněhu nic nebude, max na vrcholcích Bílých Karpat... A ano, to co je na východ od řeky Moravy je na tom srážkově lépe...Ale ted se nějakého deště/polosněhodeště dočkáte i vy
v Praze je sníh ve výše položených částech města (asi tak od 300m) u nás padá sníh s deštěm, ale na Praze-Libuš podle webové kamery ČHMÚ už mají souvislou sněhovou pokrývku.
Igor 127: Skupenství teď neřeším, stejně je to teď všude brzy roztáté, Strážnicko dnes zatím 3x tolik srážek než my a tady už je konec, jsem zvědav na srovnání zítra ráno.
Frantis95 Kde na to chodíte? Ty 2cm to je opravdu v té nadmořské výšce 219m? U nás se to sotva drží a nedá se to nazvat ani poprašek. A to jsem o pár desítek metrů výš, než vy. Tak nevím jestli má takový vliv to, že je to okraj Prahy nebo je to tady na sníh prokleté.