Kalamita je až od 1 cm, tady je zatím tak 0,01 cm Ono je to stejně lepší, zatím jsou podmínky, že by to hned všechno roztálo, teď opět přijde pár dní teplejších a v nížinách a možná i středních polohách to zase roztaje
V Jablonci napadlo pres noc 7-8cm snehu a to ma dnes jeste sypat...na to ze jsem taky cekal pres noc slaby poprasek a az za dnesek 5cm, tak prijemne prekvapeni...Verim, ze tu na konci dne bude lezet pres 10cm...O to horsi ale bude zitrejsi vystrizliveni...zitra se ma snezeni menit v dest a dalsi ochlazeni ma dorazit az na vikend, tak jsem zvedavej, jestli z toho vubec neco zustane...
sonik To se mi nechce věřit že u vás bylo tolik sněhu.U nás bylo 2,5cm sněhu.Ted už je sníh dávno pryč.Přecházely nás intenzivní sněhové přehánky po kterých ležel poprašk.Nulová izoterna měla být kolem 600m.n.m. i přesto sněžilo i zde.
Tak dnes ráno jsem se dočkal první sněhové pokrývky. Sice leželo jen neměřitelné množství, ale i to se počítá. Dopoledne dokonce dorazilo pár sněhových přeháňek. Okolo 11 hodiny to ale začalo přecházet v déšť.
Predators Na většině místo to bylo neměřitelné množství srážek pod 1 mm (tedy nějaký poprašek sněhu). Zejména v Libereckém kraji a v oblasti Krušných hor těch srážek bylo více.