Už to vypadá více než nadějně jelikož už je to i v předpovědi na in-počasí té v neděli nad 600m sněhové a teploty 4 až 8°C to jsem zvědavý na pondělí kdy má být ještě chladnějš.
v noci z 29 na 30. 10. to opravdu vypadá na mrazík a u nás na sněžení Září katastrofa,říjen o nic lepší.Bohužel mezi Ještědem a Jizerkama nic lepšího čekat nemůžem.
A už i sníh se na pondělí. A úterý předpovídá. Vypadá to že kromně tich nejnižších poloh všude bude i držet vypadá to tak do 4 cm sněhu na horách i přes 10cm
Je to SZ, takže u nás sice budou v pondělí maxima 3st., ale srážek bude minimálně, spíše čekám díky větru polojasno, užívejme zítra posledního teplého dne, pak už nám to nad 15ku jen tak nevyleze.
schindl01 Jablonec město je sice okolo 500 m.n.m ale počasí je tu blíž k tomu, co je v Jizerkách a Krkonoších .Tedy podstatně výš.Údolí mezi ještědským hřebenem a Jizerkama má tak trošku vlastní počasí.Za mě by ale sníh mohl klidně ještě měsíc počkat.
alka Ja vim...vetsinou mi to vychazi... Bohuzel sousede, tohle je realita...Od patka bude slusne prset a v nedeli vecer/v noci budou srazky menit skupenstvi...Toto skupenstvi vydrzi i z kraje pristiho tydne... Tot hola realita...
alka Vim...hele me jako milovnika bourek a letniho pocasi to taky netesi, ale musis se proste smirit s tim, ze jsme jen divaci, kteri se na to muzou tak maximalne tyden dopredu pripravit, vic nezmuzem...A naucis se s tim v pohode zit jako ja... Muzem byt vubec radi, ze zijem v dobe pocitacu a pocitacovych predpovednich modelu a vidime s velkou pravdepodobnosti na temer tyden dopredu To beru jako luxus...