Diskuse o počasí Sníh v zimní sezóně 2016/2017
Prady
No a kdybys popojel až do centra tak tam je krásnej 1 cm. Jinak jsem dnes byl i na druhé straně Prahy a třeba Roztyly jen 2 cm, takže tam velká bída, to my jsme natom ještě dobře. Jinak na Táborsku na České Sibiři kolem 20 cm a v nižších polohách kolem 10 cm, ale je to hodně rozfoukané všude sněhové jazyky, některé cesty i zaváté úplně. Dneska odpoledne při čerstvém větru a -9°C, bylo opravdu nepříjemně...
Ondris
Jojo byl jsem dneska v Karlíně ..vtipný je jet po Plzeňský z Anděla až nahoru do Metropole nebo Chrášťan, jak postupně sníh s nadmořskou výškou přibývá
Jinak jsem teda zvědavej na zítřek a úterý, protože potom bychom tu mohli mít do středy před oteplením i více než 20cm
Prady
Ne tohle je tak poprašek, ale vy píšete, že je u vás 10cm, kdybych se koukl na kameru v jiné části Prahy tak sem taky můžu psát, že sem píšete nesmysly. Za 1. nevím jak znáte Ostravu, ale asi moc ne, jinak byste asi věděl, že letiště Mošnov je pěkných pár kilometrů od centra. Za 2. Ostrava je dost velké město a stejně jako u vás se může stát, že někde bude sotva 1cm a o pár km dál i těch 10cm, takže bych rozhodně jen tak nehodnotil.
Ps. u nás dnes nejsilnější mráz od února 2012 -18,5°C.
ota
Kouknul jsem na víc kamer a někde bylo o trochu víc, nicméně ten rozdíl nebyl velký. Jinak srovnávat s Prahou to je asi nesmysl, ta je několikanásobně větší a narozdíl od Ostravy je kopcovitá. Každopádně zasílám teď aktuální foto z 9:30 , Praha Zličín / Halenkovská. Halt neni 10 jako 10
Lumic65
Proto říkám, že je dobrý podkládat údaje fotkama, jako to dělám já. V dnešní době otázka 2 minut práce. Jinak co jste poslal, tak to je Libuš a tam hlásí CHMU 4cm k dnešnímu ránu. Ruzyně, která je ke mě blíže hlásí 7cm dle CHMU, ale třeba taková Nučice, které jsou vzdušnou čarou do 5km západně ode mě mají i 12-13cm.
Praha východ, Tady u nás od večera sněží slabě, ale vytrvale. napadl krásný prašan.
přikládám foto.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.