Byl jsem mrknout a cesta je u nás už jedna kluzavka.Sice to není silná vrstva zato je ale souvislá a na výlet do škarpy to je až až.Jsem zvĕdav co přinese noc.
U nás také, už cca 2 hodky mrholí a na cestách to je na úraz. Hmmm podle nejnovějších výstupu aladina by nejvíce mělo zpočatku déšt/sníh na V a SV česka až 15 mm. EDIT: Sloučeno, tom-791
Samotný SV bude mít sněžení, postupně se večer bude ochlazovat i dále na JV Moravy. Srážek by mělo být právě hodně, na samotném JV jich hodně spadne ve formě deště, ale pak téměř stejné množství i ve formě sněhu.
Na jihu Čech také zasněží, ale neměly by tam být srážky tentokrát tak trvalé a ani vydatné. Zkrátka by tam mělo dříve přestat. PS: Máte tam dost.
No jsem tedy zvědav, kde nakonec nasněží nejvíce. Aby to zase "neschytaly" jižní Čechy Vzhledem k tomu, že na Moravě se budou vyskytovat i dešťové srážky, tak je otázka kolik sněhu tam za celý den napadne.
Praha nepadá nic :-/ ale před chvíli poletoval sníh. Takže tady by mělo bejt v 850 HPa pod nulou. ty odrazy co sem jdou od JZ vám řeknu , že teda nic moc. Je to takové rozpadající se roztroušené a malé EDIT: Sloučeno, pozn. příspěvky je možno upravit, tom-791
Alfred1950cz1 U Vás by měl zítra odpoledne, možná kolem poledne. Do té doby mrznoucí srážky, občasné. mizdase V noci smíšené nebo mrznoucí srážky, zítra občas sněžení.
Tak venku je slušná ledovka.Při -3.5°C mrholí a na autech je pěkná krusta.O silnici ani nemluvím.Já to autem dneska vzdal. Zatím ale avizovaný déšť nedorazil,tak uvidíme.Na radaru je zatím skoro vymeteno.