Vyborne meterologove,zase Vam vysla predpoved,ze ma napadnout az 10-15cm za noc.Skutecnost kolem 2cm,max.5cm a jeste jak kde v cechach. Nyni jsou srazky rozdeleni do 3 pasem.Prvni se jen drzi na zapade a sz cech,druhy mensi pasmo je na jihu a treti jde od vychodu,celku silny.
Ty mě teda nasrali!!! CHMU je jenom banda hloupejch mantáků, který si něco nakreslej na papír a plesknou to mezi lidi!!! ani jeden z těch všech srážkových modelů aladina nevyšel...jestli tu napadly 2cm tak ještě přehánim!! Absolutně ani jeden model nevyšel.
Prady nj zvlnena studena fronta vzdycky umi udelat pred ocima nadseni ale i zklamani, pritom jak GFS tak aladin vypadali pro prahu dobre a nakonec to dopadle zle...no takove je hold pocasi
Podle mě už se to začne jenom rozpadat takže jen poprašek ted přestalo i sněžit takže absolutně to ted meteorologum nevyšlo celkem slabé pokud sem nedorazí to ze slovenska tak už není na co čekat akorád na oblast vyššího tlaku vzduchu která se začne od západu rozšiřovat během zítřka a to je se srážkama konec ani příští týden nic moc bude to srážkově podpruměrné
východ slovenska toho asi dostane z Madarska nejvíce ale spíše v podobě deště jinak ten zbytek co je blíže k nám se rozpadá a vyskytuje se jen občasné sněžení nebo přehánky
No dneska se budou spise vyskytovat prehanky, to co je v madarsku a jiznim slovensku se ted v poslednich minutach staci na sever.....moc to jeste nejde poznat ale kdyz se podivam na madarsky radar a prehravam si to v rychlosti, jde videt ze se to staci k severu
něco malého jde sem od východu a začíná to trochu sílit pochybuju že nás to ale zasáhne je to hold špatné stalo se totiž tto nejhorší co se mohlo stát a to je že nic nevyšlo prozatím tedy
Dandy taky se na něj často dívám ale mě se nezdá spíše jako by to chtělo jít k nám a to co je ted na slovensku slábne prostě se to točí a někde nad slovenskem je střed
Dandy Ano tak možná že nějaké srážky ještě příjdou i příští týden mohla by nás ovlivnit fronta od severu ale moc toho už asi nebude ale nechme se překvapit
Dle radaru na jihu cech srazky slabnout,ale ve Strakonici je slabounke snezeni lepsi nez bylo.Snad se dostane pres Moravu k nam ta fronta se srazkami.Ta na zapade nikam nejde