Ale zas je dobré trochu tepla a odpočinek od mrazů sníh že roztaje to se vubec nic neděje, zase připadne takže myslím si že to nebyl ani poslední sníh zimy ani polsední oteplení zimy takže určitě se to ještě zopakuje každopádně od čtvrtku se opět ochladí tedy noc na pátek už by měly teploty klesnout všude pod bod mrazu někde i hluboko a k tomu by mohlo i sněžit intenzivnější sněžení ovšem čekám v sobotu a možná i v neděli ale do té doby je ještě času dost na změny tak abychom ještě nebyli zklamani nejenom my moraváci a jihočeši
Diskuse o počasí Frontální rozhraní 6.12. - 8.12.
space
Jj a v noci se to začne víc rozšiřovat směrem na severovýchod právě od JZ....
http://www.niederschlagradar.de/
Jde to sem z německa a jednotlivé proudy už se pomalu začínají spojovatr v jeden....vypadá to na noc opravdu dobře pokud bude stále sněžit....to nejlepší je ještě v Německu.
tom791
Velká část moravy asi o sníh přijde uplně, nebo zůstanou jen zbytky, protože se na mnoha místech již dnes pohybovala výška sněhu kolem 10cm...to je dost málo na to , aby přečkal ještě 2 dny tepla....my zatim můžem být v klidu, protože výška sněhu už se po dnešku pohybuje opět k 35cm a stále sněží. Za celý den u nás nešla teplota nad bod mrazu.
Rokycany -2 a
Prady
Koukni z okna takvoym ega vlocky a jak chumeli ja jen fakt doufam ze to Praha moc neschyta
co myslis ? schytame hodne ? ja bydlim v praze skoro na nejvyssim miste na Bily hore coz je nakyhc prs 420 m.n.m
Jo já koukám....no doufám, že ne...nemělo by to být tak hrozné a jestli na chvíli vystoupí teploty ve středu na 2 nebo 3°C tak se žádná hrůza konat nebude....já bydlim vlastně přes údolí na protějším kopci když přejedeš motol a vyjíždíš zase kopec na Stodůlky...tak tu jsme v rozmezí 350-400 m.n.m. podle místa
Tak ty srazky se rozbijeji do ruzne intezity,je takove pasmo od JZ(Sumava) az do SV(Orlicke hory).Teplota ve Strakonici je stale pod 0,tedy -0.3°C,ale moc nesnezi ci vubec.Silnejsi intezita se nam vyhyba jako vzdy,par vlocek ci krupky poletuje.
Uvidim zitra kolik noveho snehu bude a jaka teplota bude.K ranu se vicemene ma oteplit pry.Fakt uvidi se
Richard_Reynolds
Prady
A moje místo pozorování je na třetím kopci v severní až severovýchodní části Prahy. Tady je také jedno z chladnějších míst v Praze. (Blízko stanice Praha-Kbely)
Jo a myslím, že to moc neschytáme. V centru to bude jako vždy horší, ale tady ani ne. Pokud se nezmění Aladin...
A s tím radarem, to je prostě problém srážek ve výšce a tady u země=vítr. Hlavně co se týče sněhu!
tom791
twl to je peknej rozdil ! pecka by byla kdyby se z toho vytvorily snehove bourky jak to pri takovejch situacich bejva ! Ze ze zacatk udest a pak mohutne snezeni
V Rokycanech začal padat zmrzlej déšt se sněhem. .
Ty odrazy co se jsem ženou jsou drsný
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.