Diskuse o počasí Kde a kolik je sněhu
Stranik : kolik mate v Mariánkách ? mam kámoše co bydlí v Mariánkách a furt se smenou hádá ze tam mate prej pul metru a ja rikam ze ot neni mozny a one ze jo ze uz ho mate od soboty
Nystrom
To měření je vůči k větru hooodně nepřesný....vzhledem k tomu, že nám tu napadlo Praha - západ včera v závětří cca 30cm nového sněhu....šel jsem z práce kolem půlnoci a snažil jsem se měřit pokud možno co nejvíce mezi paneláky v závětří a skutečná hodnota celkové sněhu Praha - Butovice je cca kolem 50cm.
Vše mám natočené, nafocené...jen dát dohromady do videa.
Brno - Jundrov 244 m.n.m.
Zde k předešlým 6,3 cm sněhu připadly 2,1 cm sněhu v noci na včerejšek. Během včerejšího dne napadlo dalších 12,8 cm a během dnešní noci ještě dalších 1,6 cm sněhu. Celkem tu již leží 22,8 cm sněhu a takovouto kalamitu jsem na začátku prosince v životě nezažil.
Praha 9 360m
Sněhu je tu hodně, po vydatném snežení 1.12. v noci na dnešek je to o cca 15cm více. Tedy něco okolo 30cm a už se pomalu blížíme pokrývce z letošního ledna, kdy bylo lehce přes 35cm.
Kolik sněhu je v ČR
Viz článek s mapkou: URL. Je vidět, že Praha-západ má ještě více sněhu než ostatní části.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.