Diskuse o počasí Jaká bude zima 2010/2011
Tak už jste spokojení?
Sníh a mírný mráz je v pořádku, ale někteří zdejší šílenci se radují i ze arktických mrazů. A to ta silná a možná rekordní zima teprve začíná.
Aby nebyla mýlka - jsem nadšený bežkař a zimu v mírné podobě, hlavně na horách, mám rád. Ale teď (10:00)je u nás -17 a nízká oblačnost a to už je příliš.
Ale někteří místní blázni se snad těší, až bude -30!!!
Ono vás to nadšení možná přejde....
Tak a teď se na mě můžete sesypat jako podrážděné vosy, pokud už jste ovšem vylezli s teplého pelechu.
vbd
V teple domova by těch -30°C nevadilo, asi takto. Tady většinou chceme, aby byla zima jak má být. A i v nížinách, kdo se nedostane na hory.
Zima byla vždy i v nížinách, na horách však krutější. Hlavně je zajímavé a napínavé, že nevíme, co nám počasí do dalších týdnů, měsíců připraví. To nás zajímá také.
tom791
OK. Musím přiznat, že ta zima je za okny skutečně krásná. Spousta sněhu a stromy po noční mlze vypadají jako v pohádce O mrazíkovi. Na běžky ale vyrazím až po 12.hod, kdy snad teplota stoupne k -10, takto je to o zápal plic.
Spíš mi je líto těch zvířat, jak venku mrznou. Nějakou dobu vydrží, ale pokud bude zima sílit, mám nejenom o ně obavy... A to je příčina, proč mě nepřiměřeně silná a možná dlouhá zima štve.
http://freemeteo.com/default.asp?pid=156&la=12...
Tohle mi velice zalibuje.I kdyz vim,ze to neni posledni aktulizace za den,posledni bude nekdy k veceru(muze se to lehce zmenit),ale prozatim takhle uz podobne vypada posledni 3dny,i kdyz pro pondelek poledne byla obrazek i snih destem.
werty
Ovšem dnes ta -2cítka padne si myslím protože je jasno bez jediného obláčku a uplné bezvětří teplota rychle klesá dneštní maximum bylo u nás -9°C na sluníčku bylo -2°C takže sníh netál a věřím že nejenom u nás ale všude prostě zima jak se patří kéž by tak bylo na Vánoce ty stromy zasněžené to je něco překrásného !
tak ja nevim v praze je zatazeno takze toli ktpeloty klesat nebudou jansno bylo noc na dnesek
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.