Jak to vypadá ve Východních čechách ? konkrétně u Pardubic kolik mužeme očekávat sněhu,vítr,teploty? Meteowiew mi moc neřekl spíše bych potřeboval nějaký lepší model a ještě otázečka to pujde TN od Jihu? to je celkem zajmavá kombinace
JJ přesně tak nic tam není jen na hoře projíždí nějaké upozornění,zase to berou na lechkou váhu ale toto vypadá na extrémní nadílku nechci pak vydět násletky prudké oblevy ale tak džme palce at k nám zavýtá sníh i do čech
čus jak zjištujete kolik přesně má napadnout sněhu???a kolik to vidíte teda na Čechy..mám sázku s přítelkyní že napadne v okolí Kolínska do nedělě nad 20cm sněhu....
mizdas Podle předpovědních modelů by mělo být opravdu velmi hodně sněhu a zjištuje se to podle srážkových předpovědních modelů v této oblasti by mohlo napadnout určitě přes 20 cm ojediněle ale až ke 30cm, ale modely se velmi často mění!
Zdravím všechny, Jj od dnešní noci má začat intenzivně sněžit.Prvně na Moravě a o víkendu i v Čechách.Može napadnůt až 20cm lokálně.No uvidíme nějaký ten snížek bude i u nás.
No uvydime první srážky už se blíží k hranici tak uvydíme ráno kde kolik bude já osobně bydlím u Pardubic takže pochybuji že se dá dnes v noci nebo zítra něco čekat ale o výkendu to vypadá na pěknou nadílku
Chtěla bych se zeptat jestli opravdu hrozí na Moravě v sobotu i déšť, nebo si myslíte že bude sněžit? Jak moc se má oteplit? Co myslíte že bude v kroměříži? Ted tu napadlo dost sněhu a byla by ho škoda...