Já to vidím takhle(můj odhad).
Dekáda od 1-10 října:Polojasno až oblačno ráno mlhy.Denní teploty 14-19°C noční teploty 9-5°C při vyjasnění přízemní mrazíky.
Dekáda od 11-20 října:Oblačno až zataženo déšť nebo přeháňky,ráno místy mlhy.Denní teploty 9-13°C noční teploty 7-3°C (přízemní mrazíky).
Dekáda od 21-30 října:Zataženo déšť nebo přeháńky na horách postupně
srážky smíšené.Denní teploty 8-4°C na horách 5-1°C noční teploty 4-0°C.
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2009/2010 ?
Dekáda od 1-10 listopadu: Zataženo postupně až oblačno místy déšť i na horách.Přechodně zataženo a na horách srážky sněhové které budou pod 800m.n.m přecházet v déšť.Denní teploty 7-3°C postupně 4-0 °C na horách 2- -2°C noční teploty 3- -1°C na horách 0- -4°C.
v zimě bude a nelze vyloučit ani?
A zkuste mě někdo přesvědčovat že mě tahle moje předpověd nevýjde...
To vám garantuju na 100% že výje
páá pááá
Lidi v Rakouských Alpách napadl první sníh od 10-20cm.Ti se maj že jo?.
velmi vela predpovedi rozprava o tom ze koncom septembar pride vyrazne ochladenie a v horskych dolinach a kotlinach sa vyskytnu prve slabe mrazy do -2st. denne teploty od 10st.-15st. na Orave Liptove Kysuciach Spiši Zamagurí a Horehroní (oblast Telgartu) len +8st. a nocne teploty od +1st-+5st. no v horskych dolinach a kotlinach do -2st v norskom mori by sa mala nachadzat hlboka tlakova niz 970 hpa a sucasne nad atlantikom tlakova vys 1035 hpa a europu by malo schladit silne SZ prudenie
nemislim si
Ahoj, jak bude 11 rijna?
sixteen
zdarec 11 řijen bude chcát
sixteen
Jak bude 11 října to se zatím neví,dlouhodobá předpověď je do 10 října a je určitě nepřesná.Jestli chceš tu nepřesnou tak se 20 října a nebo teď podívej na: do vyhledavače si zadej počasí najeď na 2 stránku klikni na AKTUALNĚ.CZ a dej si dlouhodobou předpověď.(teď tam bude do 10 října
20 září odpoledne tam bude do 20 října).
chcem sa spýtat v torom mesiaci sa očakáva v nížinách sneženie? a súvislá vrstva snehu? prosím nevymazávat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.