No tak ta nize ze Zapadu se blizi do CR a jo co ta fronta na Polskem ktera se k Nam pretaci,. ta by nam prinesla krome srazek preci ochlazeni ne ?Zrusila by zapadni a posleze jihozapadni proudeni
jj ked sa otepli tak to asi az po 10.02.2010, a aj to mozno len na +2°C, na SK, v CZ mozno viacej, a potom okolo 15,16.2 sa zacne asi znova ochladzovat, ael mozu sa tie terminy posunut kludne, to je len moj odhad a snezit bude, do polovice februara 10cm minimalne pribudne, na SK uz v stredu rano zacne padat to moze vyse 5cm spadnut v pohode ak nie aj 10...
RA100 čo má rád zimu lol no ja uz fakt nevim podla coho robia tie predpovede ked sa menia priebehu dna o 100% ...o 6.00 hlasili oteplenie a o 12.00 este vacsie ochladenie ...to gfs si ukazuje co chce
logitech kolik si myslíš že by mohlo napadnot u nás v chrudimi nebo prostě nškde kolem spousta modelů totiž naznačuje až 30 cm ale ja tomu zatim moc nevěřim
ABEC no len aby ten o 18.00 uz zasa neukazoval nieco uplne ine ...ale kazdopadne ma byt februar teplotne podpriemerny ...tak uvidime ... i ked nam ukazuje shmu na sobotu az +5C ...ale myslim ze to je dost prehnane ...
ted vypada takhle,dnes na vecer vydatne snezeni,zitra doznivajici a otepli se do 2 stupnu nad 0,ctvrtek mirne ochlazeni,skoro bez srazek,patek zatazeno obcas snezeni hlavne na morave,v cechach se muze jednat o smisene,to sami sobotu,ale spis bez srazek teplota az do 3 stupnu a nedeli ochlazeni,slabe snezeni a teplota kolem -2... kolikrat to zmeni,.schvalne
Na srazky to bude bohate,niziny kolem 10cm na horach az 30cm jeste potrapi vitr Cesko,tak to nyni ceka behem dnesniho vecera,pulnoci a rano,.. Srazky jeste budou upresnovat,takze to nemusi byt jen 30cm pro hory
No podle modelu Aladin,nejvic snehu by melo napadanout na Severu a Severovychode Čech,jinak si myslim ze jinde ani tech 10cm nenepadne u nas v Pardubickym kraji je vetsi sance ze 10cm bude.....