Diskuse o počasí Jaká bude zima 2009/2010 ?
no u nas asi do 12.15 hod snezilo a teraz uz celkom fajn prsi ...od pondelka ma opat mrznut tak dufam ze aspon trochu z 15cm snehu zostane ...ale neviem ...
inak Češi u vas mate uz problemy na cestach ? bo som nieco cital ze D1 je uz nejaka uzavreta ci nieco v tom zmysle...ako to u vas vlastne vyzera
hlasim sa z Prahy tu napadlo zatial iba 4cm ale snezi slabo ale zrazky tie hlavne maju prist az na noc sem no jedine co ma tu teraz dost tesi ze je tu sice iba tak 7 cm snehu ale teplota -4 °C takze snezenie iste
JanK42
zevraj uz cesko povolola armadu riadna kalamita a to este ma snezit 2 dni , skoda len ze na Slovensku to bude uplne inak. Cesi mali obrovske stastie,mohlo to byt naopak,som sklamany s tejto zimy,vkladal som do nej velke nadeje.Slovensko ako keby bolo zakliate,neni mozne ze vo Velkej Britanii snezi,mrzne tak isto vo francuzsku od ukrajiny na vychod a sever vsetko pod snehom,sever Talianska atd,je mi s toho na grc
no este mozno aj mi budeme povolavat armadu ...preroze v okoli BN je momentalne 15cm a na horach okolo 30cm i viac su vysoke len do 1000m.n.m...a stale prsi a ma este viac v najblizsich hodinach a je nad nulou tak sa kludne moze stat ze budeme mat behom 24 hodin aj problemy s povodnami ...pamat si ked tak to bolo uz neviem presne tusim asi 5-6 rokov dozadu bolo tiez takto nasnezene oteplilo sa dost prudka a tiez prsalo a Biskupice plavali... behom jedneho dna vtedy stupla voda az o 4 m...a teraz sa to kludne moze zopakovat pretoze tomu nahrava aj to ze zem je premrznuta a preto to nebude vsakovat...no uvidime ako to nakoniec dopadne
prave som na ct24 cital ze v rakusku to tiez nevyzera dobre ... auta nad 7,5m maju zakaz vjazdu do rakuska bez retazi...no a u nas len prsi...tu by sa uz dalo jazdiz aj na letnych ...ale musim pochvalit aj cestaro kt. vynimocne zvladli situaciu ...i ked neviem ako by to vyzeralo keby mrzlo a snezilo
praha zaclo poradne foukat takze to vidim na jazyky a jinak sice bydlim v praze ale nadmorska vyska kde bydlim je 411 m.n.m Bila hora
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.