Diskuse o počasí Jaká bude zima 2009/2010 ?
lidi az o 30 nebo a31 spise na noc 31-1.1-2010
Ta ženska co před měsícem říkala,že budou Vánoce na blátě a vy jste ji řikali jaka to je ......... ,tk těd vám vytřela zrak S váma vytřela jak svin,trefila to jako svin 100% blato,jj dneska v noci se naposledy ochladi pod 0 a potom si můžeme jít hodit mašli,10 stupnů neni v zime nic pro mě
Ahoj tak na Horách už někde leží kolem 50cm
Více tady http://extremy-fotografie.blog.cz/
Ale víte co mě nejvíc dere nervy... co zrovna má za příčinu, že to počasí je takovéhle, já to nechápu. Už na příští týden hlásí nějakých +8 a má to vydržet, sice to sou dlouhodobé předpovědi, ale zatim jim to nějak vychází ( www.pocasi.idnes.cz ) toť je můj informační server ;), ale fakt mě to se*e, proč zrovna takhle se to počasí chová? Předejte mi své vědomosti PROČ... PS: Já chci jen samé
Tvoja babicka ,bez urazky,uz asi trosku zabuda...Keby si prestudujes trochu historiu,tak prides na to ze boli aj ovela teplejsie zimy davno pred tym ako ludia zacali spalovat fosilne paliva 8]] Keby minulu sobotu poviem `kedze dnes je -20`C,tak je GOteplovanie hlupost`,ako by si reagoval?he?si vsimaj ze po celej S pologuli je zima,to ze je v str.Europe teplo je zase len nahoda!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.