skeminem omg gfs keca debiliny ved sa ma oteplit akoze nechcem ti kazit radost hej ale ma sa oteplit na vianoce a pojde to nad +5 skoda no ale mozno sa otepli len slabucko a nepojde to nad 0 nikto nevie
KUKY : to je kde u nás ?: lebo u nás zasa nesneží a tie stránky na predpovede počasia sa líšia tak neviem čomu veriť asi len v to , že Vianoce prídu určite
boze neverte ziadnym predpovediam nad 5 dni ani na 70% vselico moze byt blud!!! a okolo Vanoc moze byt bud -10 alebo mozno nedajboze +10 vselico sa moze stat a vidite ze GFS aj vsetky predpovede sa stale menia
PRECO TU VLASTNE väcsina z vas trepe ze sa k vanocam otepli (samozrejme stat sa to moze)ale jak to mozete aspon na 65% vedet uz teraz ved je to este asi 2 tyzdne dopredu luky254
skeminem pretoze to vsade spominaju ale to ani ja neviem na mna sa nespoliehaj mozno sa otepli a mozno bude -20! ja by som bol tiez radsej keby bolo -20! dokonca wetter.com pise na 25.12 -29 pre zilinu ina blbost ale keby sa to splnilo tak to by pomrzli rieky hned...
tazko povedatpocasie nad 10 dni mozeme len hadat,pozeral som 5 roznych stranok o pocasi a na 21.12 hlasili +7 a ine -7,je to vo hviezdach ale prial by som si pekne zasnezene a zamrznute vianoce....