ale ved do Vianoc este daleko ....a uspesnost predpovede na 10 dni je iba 60%....tak este nie je nic iste ......a co sa tyka silnych mrazov radsej keby mrzlo tak normalne v noci do -10 a cez den do -2 ...lebo ked su silne mrazy=suchy vzduch=ziaden sneh
model sa zmenil....ale nevadi mi to pretoze u mna je prvorade aby bola zima a sneh na vianoce....cize niake dva tyzdne pred sviatkami moze byt este teplo
jaroslavec no ja se dival na GFS a weatheronline a na vychod to taky prijde. tak dufam ze se ochladi. a jak uz tu nekdo psal tak to konecne zahuby i ten zakerny vyrus
Jisté je jedno, ochlazení příjde a již tento víkend by měl být mrazivý takže na horách ale i v nižších střediscích se začne zasněžovat. Co se týče srážek ty jsou nejisté, je tu možnost že když sem v padne ten studený suchý vzduch a střetne se s teplým vlhkým tak nás to zasype sněhem tak jak většina z vás ještě neviděla ale toto je spíš méně pravděpodobná varianta, spíš je pravděpodobnější že se vytvoří nějaká výšková TN (víc jak na tři dny nepředpovídatelná) a napadne alespon pár cm sněhu
skeminem joj ani mi o tom nehovor lebo ma rozdrapi od radosti boha korcule uz nachystane nabrudene uz len cakat do piatku vecera sa bude u nas polievat a v nedelu by sa uz mohol hrat hokej jooo A ASPOM TO TEN VIRUS H1N1 ZABIJEVED TEN VIRUS NEVIDRZI MRAZY -10 KDEZE A KED BUDU TRVAT ASPON TYZDEN TAKE SILNE TAK TO JE V POHO
Tk parada o vikendu -3 az 1 den to i kdyby moc nesnezilo tk napadne,protoze nebude to odtavat,minule nam cely den sypalo jako ..... a k cemu to bylo kdyz bylo +2......
stiflerak: Já do tebe taky nechci rejpat. Ale ten tvůj slavný GFS ti to do Vánoc spočítá ještě třicetkrát jinak Ale podle současné situace co se předpovídá, tak by mohlo být na Vánoce pod nulou nebo alespoň kolem nuly v celé ČR. Ale je to ještě daleko...
gfs sa stale stale meni aj co sa tyka teplot tak aj zrazok.....cize o tyzden moze ukazovat ze vianoce bude nadpriemerne tepplo.....cize moc neratajte s predpovedou na tak dlhu dobu