Diskuse o počasí Jaká bude zima 2009/2010 ?
Takže si myslíte že do Vánoc napadne aspoň 1 cm sněhu v celé ČR ?
no jo .. na Slovensku už to žije ale tady v České republice ještě nic moc .. Na Zlínsku se teplota pohybuje okolo + 3°C . Žádné sněžení . .......
sice sa pred vianocami GFS predpoveda mierne oteplenie podla mna sa neotepli ani tak ze sa sneh zacne topit aspon v nizinach (na 85%)-podla mna.
a aj v nizinach bude stale aj cez den okolo -2stupnov.
TAKZE KED TERAZ PRIDU TIE SILNE MRAZY A ASPON 5 CM SNEHU AJ V NIZINACH zimne pocasie potom mozno podla mna zostane aj do 10.3.
a mraz uz je skoro tu
podivejte se na www.teletextonline.cz a na ct2 173
jj okolo toho 12.12 to vsetko pride, vcera myforecast ukazovala v tyzdni od 14.12 ze bude kazdy den snezit, dokopy mi vyslo asi 30cm za tyzden, u nas v 200mnm kiez by sa to splnilo, a najnizsia teplota z toho bola u nas okolo -20 °C , co sme tu nemali ani nepametem. dnes sa to sice zmenilo, ale aj tak su tam stale dost velke mrazy, okolo tych -10, a cez den max 0°C co mi vyhovuje... ale aj tak stale je tam nejaky sneh predpovedany, tak dufajme ze tych 5 -10 cm napadne za ten tyzden... take optimum...
no vieme ze bude chladno a sneh...www.wetter.com XD som to vrvel na pokeci a seci ze nestras prestan a tak no krista ja vam dam D
cez tyzden to pride :
a -10 cez den a -15 v noci kks taketo kosy nostry tu neboli ani minuly rok XD SUPEEER
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.