| Autor |
Zpráva |
pocasi v praze
Člen
|
# Zasláno: 29 Čec 2008 20:46
Odpovědět
pocasi v dubnanech
To mi nevadí,ale za tečkou se dělá mezera.
|
pocasi v dubnanech
Člen
|
# Zasláno: 29 Čec 2008 22:25
Odpovědět
pocasi v praze
Někdy tu mezeru udělám ,někdy ne. Jinak se snažím psát přehledně a správně. Díky za upozornění.
Mé pozorování: Dubňany 200m.n.m.okres Hodonín,Jihomoravský kraj
|
pocasi v praze
Člen
|
# Zasláno: 29 Čec 2008 23:18
Odpovědět
Komu se ještě líbí In-počasí?
|
pocasi v praze
Člen
|
# Zasláno: 30 Čec 2008 23:03
Odpovědět
Nikomu?Musí tu psát všichni. Každému se přece líbí In-Počasí.
Další počasí:
URL
URL
URL
URL
URL
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 1 Srp 2008 12:33
Odpovědět
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.as p?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SK|LO 002|BRATISLAVA&metric=1
|
Moravsko
|
# Zasláno: 1 Srp 2008 12:37
Odpovědět
weather_dt
Dej prosím i pro Šumperk,Bratislavu úplně znám
|
pocasi v dubnanech
Člen
|
# Zasláno: 5 Srp 2008 22:15
Odpovědět
pocasi v praze
Dobrá mozaika webů o počasí.
Mé pozorování: Dubňany 200m.n.m.okres Hodonín,Jihomoravský kraj
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 10 Srp 2008 18:25
Odpovědět
Moravsko
len napis medzinarodnu lokalitu na www.accuweather.com (International location) a ak nebude daj ine blizke mesto alebo www.myforecast.com - 15 dňová predpoveď naboku Forecasts
|
ptomes
Člen
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 00:37
Odpovědět
Moravsko
len napis medzinarodnu lokalitu na www.accuweather.com (International location)
Accuweather je jeden z nejstupidnějších serverů, které jsem kdy o počasí sledoval. Docela bych se ho styděl odkazovat. Nikdy totiž neříká pravdu. A to ani na aktuální den.
|
Petros
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 08:51
Odpovědět
ptomes
Ale v USA je to docela dost oblíbený server. Viz. Google (weather.com - je světově jeden z nejnavštěvovanějších serverů a nezaostává tolik)
|
ptomes
Člen
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 11:08
Odpovědět
ptomes
Ale v USA je to docela dost oblíbený server. Viz. Google (weather.com - je světově jeden z nejnavštěvovanějších serverů a nezaostává tolik)
To máte pravdu pokud jde o USA, ale kdo viděl rozlišení jeho modelů a předpovědní map pro střední Evropu, ten už ho nikdy neotevře. V tomto ohledu je MyForecast špička.
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:28
Odpovědět
ptomes
To máte pravdu pokud jde o USA, ale kdo viděl rozlišení jeho modelů a předpovědní map pro střední Evropu, ten už ho nikdy neotevře. V tomto ohledu je MyForecast špička.
Ano presne tak myforecast je o dosť lepší, ale najlepšie je pozriet si oba a porovnat ich
|
Moravsko
|
# Zasláno: 12 Srp 2008 11:45
Odpovědět
Accuweather je jeden z nejstupidnějších serverů, které jsem kdy o počasí sledoval.
Podívám se,jestli není stupidnější server. In-počasí je úplně oblíbený server. Dívám se někdy na archiv.
|
Moravsko
|
# Zasláno: 12 Srp 2008 11:48
Odpovědět
Tak to je dost stupidnější server. Chtěl jsem vyhledat Šumperk a ono mi to nic neukazovalo ukazovalo mi to něco jiného.
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 12 Srp 2008 19:27
Odpovědět
Moravsko
A kolko obyvatelov ma Sumperk?
Ak ti to nevyhlada skus www.foreca.com- tam mas takmer vsetky mesta kde sa meria teplota, alebo potom www.freemeteo.com- tam mas uplne vsetky stanice, ale musis si to vediet najst
|
ptomes
Člen
|
# Zasláno: 14 Srp 2008 13:27 Změnil/a: ptomes
Odpovědět
Tak to je dost stupidnější server. Chtěl jsem vyhledat Šumperk a ono mi to nic neukazovalo ukazovalo mi to něco jiného.
Sumperk mi to našlo na první pokus.
Schválně si srovnejte předpověď na nejbližší dny a noci od AccuWeather.com, Foreca.com a MyForecast.
AccuWeather má tak nízké rolišení modelu, že se ho nevyplatí sledovat. Pro ameriku to není špatný server, ale pro střední Evropu bych ho použil jen kdyby nic jiného nefungovalo... A možná i tak bych se sám trefil lépe než ten model.
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:36
Odpovědět
Najlepsie su freemeteo a foreca
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:43
Odpovědět
Fakt o2ci accuweather ved tam bolo 3°C a -6°C na pocit v auguste.......ale pre SR predpoveda odost lepsie.....suhlasim s tebou, uz na accuweather ani nechodim
|
ptomes
Člen
|
# Zasláno: 14 Srp 2008 17:11
Odpovědět
Najlepsie su freemeteo a foreca
U Freemeteo kolikrát předpověď na třetí den mívá rozptyl více než 5 stupňů. A ani na několik hodin dopředu neví, že je třeba polojasno až oblačno a předpovídá zataženo celý den.
|
Moravsko
|
# Zasláno: 15 Srp 2008 12:52
Odpovědět
Moravsko
A kolko obyvatelov ma Sumperk?
Šumperk má 21 500 obyvatelů a nachází se v Olomouckým kraji. Je 225 km od Prahy. A od Prahy do Vysokých Tater to je 500 km.
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:31
Odpovědět
ptomes
Na ake stranky chodis ty?
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:32
Odpovědět
Moravsko
Dost velke mesto
|
měsíce 27 let
|
# Zasláno: 15 Srp 2008 23:20
Odpovědět
weather_dt
A proč je velké?Totiž Šumperk má už jen 19 500 lidí a těch 21 500 obyvatelů mělo tohle město už dávno.
|
ptomes
Člen
|
# Zasláno: 16 Srp 2008 07:20
Odpovědět
weather_dt
ptomes
Na ake stranky chodis ty?
Podle mojich letitých zkušeností nic lepšího/spolehlivějšího než Foreca.com/MSN Weather, ICM UM 4.5 17 km a případně ještě Freemeteo.com a MyForecast neznám.
|