Diskuse o počasí Změna serveru 30.5.2013, 22.5.2014
Ve čtvrtek 22.5.2014 budou stránky In-počasí přesunuty na nové výkonnější servery s vyšší verzí operačního systému. Pokud byste pozorovali nějaké problémy, můžete nám sem nebo na e-mail dát vědět. Přechod na výkonnější servery umožní další růst návštěvnost, zejména v letním období při bouřkách, které se očekávají již na konci tohoto týdne. Návštěvnost oproti minulému roku vzrostla o dalších 50%.
Pavell
Včera jsem měl problém s připojení k webu od 14:00 do cca 20:00. Měl jsem úplně stejné problémy jako vy. Sekaly se mi stránky, načítaly se strašně dlouho a někdy se nenačetly vůbec. Také nic nepomohlo. Bohužel to vypadá, že návštěvnost v extrémních situacích (bouřky, povodně, sněhové kalamity... jsou neustále nad síly serverů.
Pavell
Ano, server byl včera mezi 14:30 až 18:00 přetížen. To, že problémy pokračovaly i večer, je divné - to už byl podle statistik a i názoru některých dalších lidí v pořádku.
Včera bylo na našem serveru zobrazeno téměř 1 milión stránek. Navíc musíme obstarávat stále rostoucí provoz z mobilních aplikací. Zatížení se navíc špatně simuluje a tím i předpovídá potřebný výpočetní výkon. Aktuálně situaci řešíme s techniky.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.