Přejít na hlavní obsah

In Počasí

Chystáte se k vodě?

Leto.in-pocasi.cz

Sněhové zpravodajství

Snih.in-pocasi.cz

• Úvod |
  • Aktuální počasí |
  • Předpověď počasí |
  • Počasí na web |
  • Články |
  • Radar |
  • Diskuse |
  • Uživatelé

AKTUALITA: V ranních hodinách přízemní mrazíky

Diskuse o počasí

Úvodní stránka Diskuse Web In-počasí Novinka! radar na mapě

Novinka! radar na mapě

Autor Zpráva
radek

182

# Zasláno: 10.08.2010 13:06

Dnes jsem byl docela překvapen novinkou , jsem s ní spokojen jelikož si najdu své místo a přesně vím kde bouřka či déšť je , je to prostě přesnější a přehlednější a co na to říkáte vy?

http://mapy.in-pocasi.cz/

moravskoslezský kraj (Ostrava) ,obec Fryčovice 260 m.n.m

Anonymní
# Zasláno: 10.08.2010 13:15

No na stránkách Meteopressu tahle novinka METEORADAR na Google mapách už funguje docela dlouho. Dá se tam zobrazit i slovenský radar. Takže to není nic zas tak nového.

radek

182

# Zasláno: 10.08.2010 13:24

no dobře ale někdo zas na meteopress zas tak často nechodí a tady to je aspon s přehledem jak radarový snímek na normalní mapce tak radarové snímky na mapě čr

moravskoslezský kraj (Ostrava) ,obec Fryčovice 260 m.n.m

Anonymní
# Zasláno: 10.08.2010 13:53

radek
Někdo zas tak často nechodí na in-pocasi i když mě osobě se in-počasí zdá lepší než meteopress.
Webů o počasí jsou tisíce, ale každý navštěvuje ty své oblíbené a co zná a o novinkách na jiných webech neví nic. A třeba někdo chodí na meteopress jen kvůli tomu Meteoradaru, protože jiné stránky nezná.

Pavell
Moderátor

631

# Zasláno: 10.08.2010 15:23

Ano, stránek na kterých jsou tyto Meteoradary znázorněny na Google mapách je hodně a taky o nich vím už dlouho, ale přímo na webu in-pocasi.cz je to skutečně novinka.
Jen ty webkamery mi na in-počasí nějak nefungují. Mapa se mi sice zobrazí, ale ty kamery ne.

Místo pozorování Střelná (Zlínský kraj); nadmořská výška měření 532 m n.m.

In-počasí
Administrátor

147

# Zasláno: 13.08.2010 15:47

Na mapách se nyní nově zobrazuje i počasí ze sekce Počasí u Vás (tzv. meteozprávy).

zpocasi

43

# Zasláno: 13.08.2010 18:23

To je dobré. Chystáte tam ještě něco?

Radim92

364

# Zasláno: 13.08.2010 21:44

s tim aktuálním počasí je to super akorát je to trochu neaktuální tak doufam že to pude líp? ale je to dobrej nápad

Borkovice (Jihočeský kraj) 416 m n. m. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/poboc/PR/grafy/2/C2BORK01.PNG

logitech

50

# Zasláno: 13.08.2010 23:32

Ten radar ,neni az tk dobrej .nej.je radar.bourky.cz tm si to priblizite a víte jak je v nejmensi obci ,,jj dneska v Moravanech na Pardubicku ,to bylo super ...bourka jak hrom ....

Pard.kraj Vysoké Mýto 300m.n.m.

tom-791
Moderátor

553

# Zasláno: 13.08.2010 23:46

Hlavně ty meteozprávy na mapě, to byl dobrý nápad to zkombinovat.

Praha 9, 340m. Počasí je nevyzpytatelné a i o to zajímavější.

Anonymní
# Zasláno: 14.08.2010 00:38

je to pěkně přehledné.

Pavell
Moderátor

631

# Zasláno: 14.08.2010 10:35

In-pocasi
To počasí u Vás (meteozprávy) na mapě je vynikající nápad, ale má to ještě drobné chybičky. Třeba některé města či vesnice nejsou na mapě vůbec nebo jsou úplně jinde.
Například STŘELNÁ okr. Vsetín se zobrazuje ve Vsetíně a ne ve Střelné, nebo Ješetice (Česká Sibiř) apod. na mapě není vůbec.
I aktualizace je dost pomalá.
Můžete se na to prosím podívat? Dík.

In-počasí
Administrátor

147

# Zasláno: 14.08.2010 10:45

Pavell
Pro správné zobrazení se musí napsat jen název města (bez okresu, oblasti) a zvolit kraj (ten se vybere z nabízených v přidávacím formuláři). Aktualizace dat probíhá každou hodinu v 09 a 44 minut.

ondrav

189

# Zasláno: 14.08.2010 10:53

Ano,pravidelně přispívám z Ješetic(Česká Sibiř).Upravovat název pod kterým přispívám se mi nechce.Myslím si,že spousta uživatelů kteří přispívaj nemají přesné názvy měst.Já když jsem začínal tak jsem dal do názvu ještě Česká Sibiř.Nešlo by ostatní města která nejsou přesně pojmenovaná ručně vložit do mapy?Jinak pokuď se více měst nebude zobrazovat na mapě tak to nemá moc smysl,stejně se každý bude dívat rovnou do sekce počasí u Vás.Díky

https://www.facebook.com/ceskasibir -- Váš přehled o počasí na České Sibiři. Aktuální počasí, webkamery, radarové snímky, úhrny srážek, fotografie, videa a mnoho dalšího.

Pavell
Moderátor

631

# Zasláno: 14.08.2010 11:03

In-pocasi
Tak to teda souhlasím s Ondravem.
Mělo by se to zobrazovat podle názvu města a ne okresu či oblasti. Když píšu ze stejného místa téměř rok, tak přece nebudu měnit název města. S tímto nejsem spokojen.
I ta aktualizace by mohla být častější.

In-počasí
Administrátor

147

# Zasláno: 14.08.2010 11:05

Pavell
Však se to zobrazuje podle názvu města. Město se jmenuje Střelná, takže když tam vložíš jen Střelná (bez okr. Vsetín), tak se to zobrazí v pořádku. Bohužel to jinak nejde, data zpracovává automat.

Anonymní
# Zasláno: 14.08.2010 11:09

To je paráda. Tenhle web má budoucnost.

Pavell
Moderátor

631

# Zasláno: 14.08.2010 11:10

In-pocasi
Ano, ale jak jsem psál nechci měnit název města po téměř roce.
A pokud to nejde jinak, tak to na tu mapu nemá vůbec smysl zobrazovat. Třeba i názvy hor, osad a jiných míst, které nejsou na mapě, tam také nebudou.

In-počasí
Administrátor

147

# Zasláno: 14.08.2010 12:48

Nakonec tam šla přidat výjimka pro pár obcí, takže už to funguje.

Pavell
Moderátor

631

# Zasláno: 14.08.2010 14:10

Ano, vidím, že už je to v pořádku.
Na mapě se po kliknutí na ikonku zobrazí jen Střelná (bez okr. Vsetín) i když píšu do počasí u Vás i s okr. Vsetín.
DÍKY.

Zobrazuji 0 - 20 z 36 příspěvků

Další 2 1 Strana

Do tohoto fóra můžete přispívat jen jako registrovaný uživatel. Založte si prosím účet na stránce Registrace nového uživatele. Děkujeme.

Jste zde poprvé? Založit účet

Přihlášení do vašeho účtu

Trvalé přihlášení:

Zapomněli jste heslo?

• Aktuální počasí
  • Aktuální počasí u vás
  • Aktuální počasí v Praze
  • Aktuální srážky v ČR
  • Předpověď počasí
  • Předpověď počasí na zítra
  • Předpověď počasí na pozítří
  • Srážkový model