| Autor |
Zpráva |
Patricio11
Člen
|
# Zasláno: 28 Říj 2009 20:20
Odpovědět
pocasi v dubnanech
Já jsem se bavil s in-pocasi a dozvěděl jsem se, že si to promyslí s tým moderátorem.
Blog o počasí z Lipníka nad Bečvou a okolí: http://pocasi-lipnik.wbs.cz/
|
pocasi v dubnanech
Moderátor
|
# Zasláno: 28 Říj 2009 20:46
Odpovědět
Patricio11
Jj taky jsem to trochu tušil.Jsem zvědavý koho vybere.
|
Patricio11
Člen
|
# Zasláno: 28 Říj 2009 20:50
Odpovědět
pocasi v dubnanech
Jestli vůbec bude nějaký moderátor.
|
Slavi
|
# Zasláno: 28 Říj 2009 21:12
Odpovědět
s tým moderátorom súhlasím aj ja a je škoda, že príspevky môžu písať aj neregistrovaní, no ale moderátor to trochu vytriedi, hlavne tie nezmyselné útoky, ktoré sa občas v hláseniach objavujú. Inak zmena webu je naozaj super, ešte to sem tam hlási chybičky,ale verím,že čoskoro bude všetko doladené,tak želám veľa zdaru.
Slavi
|
pocasi v dubnanech
Moderátor
|
# Zasláno: 28 Říj 2009 21:43
Odpovědět
Těší mě ještě jedna věc a to ta,že konečně sem píšou jen lidé s nickem a žádní anonymní jak to bylo ve staré diskuzi! Ať to tak zůstane,anonymní to můžou pouze číst a ne psat sem!
|
Pepa
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 06:27
Odpovědět
Vypadá to moc dobře
|
Zákopčaník
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 07:17
Odpovědět
Dobrý den, nový web je super, jen malé nedostatky u Počasí u Vás, jestli tam budou i ostatní města a přispěvatelé a u nich v závorce uvedené kolikrát příspěvek poslali, jako to bylo u staré verze a né jen nejaktivnější a nejpřidávanější. A u nového webu se mi překrývá text s jiným textem, hlavně když si stránky prohlížím z mobilu, ale někdy i na PC. Díky za odstranění.
|
Jarda
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 08:25
Odpovědět
Dobrý den, chci se zeptat, zda bude na Vašich stránkách také archiv teplot, jako to bylo dříve, kdy jsem si mohl zpětně dohledat teploty na našem území. Děkuji
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 08:56
Odpovědět
Zdravím ty nové modely jsou zatím nepřesný
(srážky)ranní déšt nebyl předpověděn a model aladin ho předpověděl.
|
Michal
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:01
Odpovědět
Zdravím. Rád bych věděl, kam se poděly, u počasí u Vás, příspěvky od 25.10.2009 19:06:19 do 28.10.2009 11:02, můžete to prosím doplnit? A jestě ty ostatní města a přispěvatelé též chybí u počasí u Vás. Jinak až na drobné chybičky suprovej web, ale to určitě doladíte. Držím palce!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:21
Odpovědět
Překrývají se mi některé texty u nového webu. A když kliknu na nějaké město nebo přispěvatele s více příspěvky ''třeba Čenkovice'' tak se mi zobrazí jen jedna strana a dále to skočí zpět na počasí u vás. Uvítal bych TOPlist (návštěvnost) i na celém webu. Děkuji.
|
Michal
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:50
Odpovědět
Jestě se chci zeptat, jestli starší počasí u Vás ponecháte a nesmažete starší data. Zjistil jsem, že tam je počasí někdy z poloviny září 2007. Bylo by dobré to tak ponechat, ať všichni vědí jak bylo v tuto dobu před dvěma lety, nebo jaké byly Vánoce 2009 za 5 let, apod. Díky za odpověd a snad to opravíte.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:17
Odpovědět
Dobrý den. Mám na starost zimní údržbu komunikací a IN-POČASÍ mi svými modely a rozmanitostí zdrojů docela vyhovovalo. Teď je to už je to pro mě k ničemu. Škoda.
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:19 Změnil/a: In-pocasi
Odpovědět
Moderátory diskuze přidáme. Počítám tak 3 (výběr ale nebude jednoduchý).
Zákopčaník
Už je to tam. Kde přesně se překrývá ten text?
Jarda
Přidáme.
Michal
Bohužel v té době jsme přecházeli na nový web. Byly tam trochu potíže, takže tyto data už nemáme.
Anonymní
Které konkrétně? Stránkování opravíme.
Michal
Samozřejmě ponecháme.
Anonymní
Myslíte synoptické mapy a diagramy? Nic jiného jsme neodstranili, jen občas změnili adresy.
Děkuji všem za příspěvky!
Do počasí u Vás budou moci psát jen registrovaní uživatelé. Zatím to ponecháváme pro všechny než se do řeší přihlašování.
|
Zákopčaník
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:50
Odpovědět
Ty texty se překrývají hlavně v úvodu do diskuze, jak je seznam všech témat v diskuzi a také v sekci počasí u Vás, kdy se překrývají zprávy o stavu počasí s teplotou, nadm. výškou a krajem a někdy i s ikonou počasí, když je delší text. A možná i jinde to jsem se ještě nedívál. A je to hlavně u mobilu. Děkuji.
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:52
Odpovědět
Zákopčaník
a když je to na počítači, tak jaký prohlížeč je tam?
|
Zákopčaník
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:55
Odpovědět
Seznam.cz
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:13
Odpovědět
Zákopčaník
Myslím spíše Firefox, Internet Explorer 6, 7 nebo 8, Chrome...
|
pocasi v dubnanech
Moderátor
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:49
Odpovědět
Zdravím všechny,
Trochu jsem to zakřiknul s těma Anonynama,vidím že už se tu zase objevují! Ono je přehlednější když vidím kdo sem píše než když u příspěvku je uvedeno anonymní!!! Jinak je dobře že tu budou ti moderátoři snad budu mezi nima i já! né vtip.
|
Patricio11
Člen
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:54
Odpovědět
pocasi v dubnanech
Jsi věříš. Myslel jsi snad mě ne?
|
ASSEZNAM
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 16:22
Odpovědět
Dobrí den,mám problám s příhlášením, a ráno mě to šlo,ukazuje mě to ÚDAJE JSOU NESPRÁVNÉ co stím mám dělat ??
|
Zákopčaník
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 16:50
Odpovědět
Firefox. Ale u mobilů se to překrývá více. Mám Sony Ericsson C 702 a prohlížeč Net Front. A ještě tam nejsou ostatní města a přispěvatdlé, můžete je prosím doplnit? Jsou tam jen nejaktivnější a nejpřidávanější. Děkuji.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 17:26
Odpovědět
Prosím o mé zrušení registrace ,zřejmě nebyla úspěšná.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Říj 2009 17:27
Odpovědět
moje registrace byla provedena včera na tomto e-mail tom.as.novotny@seznam.cz
|