| Autor |
Zpráva |
mikels
|
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:11
Odpovědět
Dobrý den mám stránky na webnode a když chci vložit vygenerovaný kod tak mi to píše html není validní co s tím mám dělat prosím o radu
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:24
Odpovědět
mikels
Informujte se přímo u webnode - technická podpora. Jestli je kód validní nebo není by vadit nemělo. Nebo můžete zkusit z toho našeho kódu co tam vkládáte odstranit značku </div>.
|
mikels
|
# Zasláno: 18 Lis 2008 21:58
Odpovědět
Děkuji za odpověď tak technická podpora mi odepsala jednou větou, že kod není validní. Ták že taková podpora stránek opravdu zamrzí s tím že to mám prohnat přes validátor. Bohužel ani přes něj mě to nepustí. Napíše to 14 chyb. Jenomže anglicky neumím tudíž ani zprovoznit to nedokážu. Budu rád za každou radu. Děkuji.
Ještě mám jeden dotaz zda je možný někde zadarmo sehnat kód pro radarové snímky a nebo jak mám postupovat abych tyto snímky na svoje stránky dostal, abych něco neporušoval. Děkuji za odpověď
|
PetrS
|
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:08
Odpovědět
použij český validátor
http://validator.w3.cz
|
DanDan
|
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:24
Odpovědět
Dobrý den, jen bych chtěl upozornit,, že na http://snih.in-pocasi.eu/snehove-zpravodajstvi/cer na-hora/ není Černá, ale Čertova hora z Harrachova...
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:14
Odpovědět
mikels
Tak zkus odstranit tu značku </div>, ale možná se to rozpadne.
DanDan
Podíváme se na to. Děkuji za upozornění.
|
mikels
|
# Zasláno: 24 Lis 2008 17:42
Odpovědět
Děkuji naštěstí český validátor trošičku pomohl. Akorát když to hodím na stránku tak mi to rozhodí menu. nevíte jak to dát do plochy aby to nezasahovalo do šablony www.stránky??
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 24 Lis 2008 17:46
Odpovědět
mikels
Jak jsou ty stránky?
|
mikels
Člen
|
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:19
Odpovědět
Tak stránky josu www.mikels.webnode.cz sekce počasí-Česká republika
|
mikels
Člen
|
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:32
Odpovědět
Prosím prosím co mám s tím počasím v šabloně udělat
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 29 Lis 2008 14:44
Odpovědět
mikels
Tak tam pod to počasí musíš tu značku </div> dát. Jinak to nepůjde.
|
Tremor
|
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:23
Odpovědět
Dobry den, chci si pridat vase pocasi na web ale kdyz zadam ikony s modrym pozadim a 5 dnu, nedari se me aby byli vsechny vedle sebe. At delam co delam, mam je ve trech radach pod sebou
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 27 Úno 2009 22:16
Odpovědět
Tremor
O jaký web se jedná nebo kde bych ten problém mohl vidět?
|
Tremor
|
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:24
Odpovědět
Myslim tim tady: http://port.tremor.cz
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 28 Úno 2009 16:22
Odpovědět
Tremor
Opraveno. Pokud chcete aby odkaz byl pod počasím, tak před něj stačí přidat <br clear="left">
|
Tremor
|
# Zasláno: 28 Úno 2009 16:43
Odpovědět
Ooo, dekuji!
|
Martin
|
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:06
Odpovědět
Dobrý den připravuji web v různých jazykových mutacích šlo by nějak udělat aby byli dni v angličtině nebo němčině?
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:17
Odpovědět
Martin
Dobrý den, přidejte si do URL adresy toho scriptu parametr lang=E (angličtina) nebo lang=G (němčina).
|
Martin
|
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:26
Odpovědět
Díky
|
Martin
|
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:34
Odpovědět
Měl bych ještě dotaz při jazyku němčina mi leze Mittwoch Donnerstag přes sebe nedal by se rozšířit banner nebo nápad jak to vyresit dekuji
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:51
Odpovědět
Martin
Mohu vidět tu stránku?
|
certv
|
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:29
Odpovědět
Opět píši k validitě vašeho kódu, před pár lety jsem zde psal a udělali jste prozatimní validní kód, po čase přestal fungovat a k mání je jen špatný nevalidní kód, co je horší že možnost XML nejde ani stáhnout, jediné co dovedete je napsat že XML dáváte jen službě, zajímal by mě dodavatel pro vás s kódy, prostě se nemůžu spokojit stím že nabízíte takto amatersky vytvořený zdroják do webu.
Ano někomu to nevadí protože neví že je to chyba, a nebo je mu to jedno, mě to jedno není.
Hodnocení po letech na vaše in-počasí dávám:
|
ondra.klezl@seznam.c z
|
# Zasláno: 1 Lis 2009 20:24
Odpovědět
Mám takovou otázku..... Po vložení vygenerovaného kódu na web se zobrazí pouze nápis "in-počasí" ale počasí tam není.... Nevím v čem může být problém, a jestli v něčem je tak jestli u mne nebo u nich... Předem díky
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 1 Lis 2009 20:27
Odpovědět
ondra.klezl@seznam.c z
O jaký web se jedná (URL adresa)?
|