| Autor |
Zpráva |
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 25 Dub 2009 11:16 Změnil/a: In-pocasi
Odpovědět
Připravujeme pro vás zcela nové In-počasí! In-počasí chceme vylepšit přesně podle Vašich představ. Proto nám nyní můžete sem do diskuse napsat, jaké informace by podle vás na webu neměly chybět, jaké sekce máte nejraději a co na webu postrádáte.
Za vaše názory a nápady děkujeme.
Více najdete na stránce Nové In-počasí.
|
mirko 15 rokov kosicke olsany
Člen
|
# Zasláno: 25 Dub 2009 15:01
Odpovědět
In-pocasi
Aby tématy byly potřídené, ne porozhadtované, jak je to teď.
|
Marek
Člen
|
# Zasláno: 25 Dub 2009 18:50
Odpovědět
Já nevím, co vylepšit. Jsem spokojen i s touhle verzí.
Místo pozorování: Brno - Jundrov, 244 m.n.m.
Web: http://meteo-jundrov.blogy.in-pocasi.eu/
Nejoblíbenější stav počasí: Bouřka, sněhová vánice.
Nejméně oblíbený stav počasí: Zataženo.
|
jaroslavec
Moderátor
|
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:50
Odpovědět
Vše je zde ok.Jen malinký návrh.Je možné vytvořit postraní panel kde bude možno sledovat aktuální stav oblačnosti,srážek,a detekci blesků?Myslím tim aby to bylo viditelné ve všech sekcích IN POČASÍ tedy i v Počasí u Vás a samozřejmě i zde na diskusi.
Toužim 612mnm (Karlovarský kraj)
www.fotomrak.websnadno.cz
|
james
|
# Zasláno: 25 Dub 2009 22:15
Odpovědět
Dobrý den
přidal bych jen snímky z družic na sledování oblačnosti ten pohyblivý od EUMETSATU co se rychleji aktualizuje než ten stávající.
děkuji
|
kamishibai
|
# Zasláno: 26 Dub 2009 08:25
Odpovědět
zdravim...paráda že to tu bude new ale nechcete sem dat snimky z radaru CERAD (central europen radar) ? Bylo by to výborné. S pozdravem kami
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Dub 2009 12:45
Odpovědět
ahoj uvítaly bysme tu aby ste registrovaným posilaly jake bude počasi kdyby něco hrozilo a taky bysme tu uvitaly televizi o počasi předem děkujime meteopress
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 26 Dub 2009 16:51 Změnil/a: In-pocasi
Odpovědět
jaroslavec
To by bylo datově dost náročné (na každé stránce natahovat tolik informací). Ještě uvidím, jak to bude.
kamishibai
Nejsou veřejně přístupné.
Díky za nápady.
|
Tom91
Člen
|
# Zasláno: 26 Dub 2009 20:15
Odpovědět
Ahoj já rád navštěvuji počasí u vás tak by jste třeba mohli vylepšit grafiku a nebo přidat něco novýho (více symbolů atd.)
Borkovice 415m.n.m.,Jižní Čechy,http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/poboc/PR/grafy/2/C2BORK01.PNG
|
pocasi v dubnanech
Člen
|
# Zasláno: 26 Dub 2009 21:39
Odpovědět
Zdravím všechny,
Já bych to nechal i tak jak to je je to velmi dobré.Jeden nešvar bych však odstranil to ten že do diskuze by mohli psát jen registrovaní uživatelé a ne anonymní! Těch anonymních je tu někdy víc než registrovaných a dost se to plete.Ti anonymní by tu diskuzi mohli číst ale ne do ní psat. Jinak bych to neměnil.
Mé pozorování: Dubňany 200m.n.m.okres Hodonín,Jihomoravský kraj
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 26 Dub 2009 23:32
Odpovědět
no ja co by som zmenil? kedze chodim hlavne do "redakcie" a blogujem, nedalo by sa nejak zlepsit nahravanie obrazkov? pripadne by bolo dobre aby boli menitelne aj parametre blogu (postranny panel je v mojom blogu velmi dlhy a chcel by som aby v hlavnej casti zobrazovalo clanky az po dol) a este by sa zislo vytriedit kvalitne blogy od nekvalitnych, ktore sa vyskytuju hlavne v poslednom case inak nemam ziadne vyhrady, je to tu velmi dobre, nejaka zmena grafiky by nezaskodila ale ani nezhorsila sucasny stav.
|
weather_dt
Člen
|
# Zasláno: 26 Dub 2009 23:33
Odpovědět
a este by som sa chcel spytat, ako dosiahnem to, že sa moje články dostanú na úvodnú stránku in-počasie.sk
ďakujem
|
Anonymní
|
# Zasláno: 28 Dub 2009 08:42
Odpovědět
stranka je supr, jenom mi chybi zasilani soukromnych sprav, to by neslo?
|
Radim92
Člen
|
# Zasláno: 28 Dub 2009 18:44
Odpovědět
souhlasim s tim že by sem mohli psát jen registrovaní uživatelé a přidal bych také do počasí u vás více symbolů a trochu bych je vylepšil jinak dobré
Místo pozorování: Borkovice 416 m n.m. (Jihočeský kraj), http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/poboc/PR/grafy/2/C2BORK01.PNG
|
Salem
|
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:30
Odpovědět
Aby tématy byly protřídené, ne porozhadtované, jak je to teď.
A jeste aby tu byli vystrahy na nebezpecne jevy.
|
Salem
|
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:41
Odpovědět
stranka je supr, jenom mi chybi zasilani soukromnych sprav, to by neslo?
Ahoj já rád navštěvuji počasí u vás tak by jste třeba mohli vylepšit grafiku a nebo přidat něco novýho (více symbolů atd.)
|
dako1
Člen
|
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:43
Odpovědět
ja by som bol tiež za tie sukromne správy, niekedy by sa to možno aj mohlo hodit... a prip. aj za tie vystrahy a to pre cele československo
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Srp 2010 13:27
Odpovědět
In-pocasi
Díval jsem se na přehled srážek, ale mapu mám posunutou, jelikož jsem z Valašského Meziříčí, vůbec ho na mapě nemám!!!!
Všeobecně předpověď platí tak max po Olomouc, jinak např. dnes všechny servry hlásí celý den déšť, při tom u nás byla jedna 5min. přeháňka a to není poprvé!!!
Vůbec se podle toho nedá řídit, proto jedině radary...
Nějak se zapomíná, že morava je vlastně půl republiky a všechny předpovědi jsou pro čechy!!!
|
Petr12
Moderátor
|
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:02 Změnil/a: Petr12
Odpovědět
Anonymní
Pokud myslíš předpovědní model, tak pod obrázkem (výstupem) je vždy posuvník, kterým s to posuneš na Moravu a Slezsko.
Ústí nad Labem
|