| Autor |
Zpráva |
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 11:30
Odpovědět
no ja osobne si myslim ze sa do nedele stopi velke mnozstvo snehu pretoze aj ten sneh co pada je dost mokry....ja som tiez z hornej nitry konkretne z BN u nas pripadlo cca 12 cm snehu ...lenze uz poobede ma zacat do toho prsat a v noci maju byt zrazky aj intenzivnejsie ...takze ja tomuto snehu velke nadeje nedavam
|
skeminem
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 11:43 Změnil/a: skeminem
Odpovědět
dako1 v Dolnej Krupej
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 12:05
Odpovědět
no shmu uz vydalo hydrologicku vystrahu 1. stupna ...
moznost prekrocenia vodnych stavov PA ...na hornej nitre a myjave ...tak bude to zaujmave 
|
dako1
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 12:13
Odpovědět
skeminem
dobtre vediet, dik
|
dako1
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 12:15
Odpovědět
inak odporucam sa trosku na tom snehu pobicyklovat, je to lepsie nez sankovacka prave odskusane inak tuna stale snezi este a je okolo 0 ,ale drzi sa vsetko zatim, i ked je troska odmek
|
space
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 13:00
Odpovědět
Pry od jihu CR bude snezit a rozsirovat,ale zatim to je tak,ze snezi hodne jen na Morave rozsiruje a na Morave stale tvori srazky,tedy od JV a V a Jih a Jihozapad stale bez srazek,jen napadlo maximalne 1,2cm ,..uz dve hodiny nesnezi 
|
pettrr
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 13:45
Odpovědět
Jih zatím nic moc,na příbramsku sněží jen drobně s malou intenzitou,spíš se zde zvedá vítr.
|
logitech
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 14:18
Odpovědět
space
Tam to je na prd Vychodní Čechy (Vysokomytsko)dcl mazec uz je kolem 13cm a stale sype a ve Svitavach je prej 20cm
|
dako1
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 14:24
Odpovědět
tak mame tu 15cm, nedaleko je 25, ined 10...takze je to dost rozdielne, u nas 15..., a pred asi polhodinou zacalo drobne prsat takze uz je to tu...uz len dazd 
|
axeon
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 14:46
Odpovědět
tu na vychode SR je to najhorsie,je tu 2 cm snehu zatial ale neprsi je 1-2 stupne nad nulou a pojde to do 4 stupne nad nulu a bude prsat češi to maju vyborne bude tam kopa snehu a udrzi sa este 3 tyzdne,akurat na morave mozu by srazky zmiesane,ja uz ani neverim tomu ze na Slovensku bude suvislla aspon 10 cm pokryvka snehu,ktora by vydrzala aspon 5 dni,tod vse FUCK 
|
Rono
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 14:53
Odpovědět
U nás sneží už od rána a to dosť husto. TEplota je okolo 1,5 stupňou, snehu okolo 15-20cm
|
axeon
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 14:56
Odpovědět
Rono
tak to ti nezavidim zajtra tam budete mat velku noc vsetko pojde dole.
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 14:58
Odpovědět
no u nas asi do 12.15 hod snezilo a teraz uz celkom fajn prsi ...od pondelka ma opat mrznut tak dufam ze aspon trochu z 15cm snehu zostane ...ale neviem ...
inak Češi u vas mate uz problemy na cestach ? bo som nieco cital ze D1 je uz nejaka uzavreta ci nieco v tom zmysle...ako to u vas vlastne vyzera
|
Richard_Reynolds
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 15:01
Odpovědět
hlasim sa z Prahy tu napadlo zatial iba 4cm ale snezi slabo ale zrazky tie hlavne maju prist az na noc sem no jedine co ma tu teraz dost tesi ze je tu sice iba tak 7 cm snehu ale teplota -4 °C takze snezenie iste 
|
axeon
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 15:04
Odpovědět
JanK42
zevraj uz cesko povolola armadu riadna kalamita a to este ma snezit 2 dni , skoda len ze na Slovensku to bude uplne inak. Cesi mali obrovske stastie,mohlo to byt naopak,som sklamany s tejto zimy,vkladal som do nej velke nadeje.Slovensko ako keby bolo zakliate,neni mozne ze vo Velkej Britanii snezi,mrzne tak isto vo francuzsku od ukrajiny na vychod a sever vsetko pod snehom,sever Talianska atd,je mi s toho na grc 
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 15:12
Odpovědět
no este mozno aj mi budeme povolavat armadu ...preroze v okoli BN je momentalne 15cm a na horach okolo 30cm i viac su vysoke len do 1000m.n.m...a stale prsi a ma este viac v najblizsich hodinach a je nad nulou tak sa kludne moze stat ze budeme mat behom 24 hodin aj problemy s povodnami ...pamat si ked tak to bolo uz neviem presne tusim asi 5-6 rokov dozadu bolo tiez takto nasnezene oteplilo sa dost prudka a tiez prsalo a Biskupice plavali... behom jedneho dna vtedy stupla voda az o 4 m...a teraz sa to kludne moze zopakovat pretoze tomu nahrava aj to ze zem je premrznuta a preto to nebude vsakovat...no uvidime ako to nakoniec dopadne
|
space
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 15:35
Odpovědět
tak prece ve Strakach,i kdyz slabe snezi ale nevadi kdyz tak bude snezit do uterka tech 30cm jsou jasny.Kdyz melo snezit o dve hodiny drive na cele uzemi CR.Na noc by meli opet silit muze byt vic nez 10cm,pres den v sobotu slabnout a zas vecer silit.
|
iwag
Moderátor
|
# Zasláno: 8 Led 2010 15:45 Změnil/a: iwag
Odpovědět
JanK42
u nás už zavřeli hraniční přechody Rozvadov a Lanžhot pro kamiony kvůli sněhu, ve Zlíně už je kalamitní stav, u nás ve Vyškově je tak 30cm sněhu stále chumelí a fouká severní vítr takže závěje už mají i přes půl metra
|
skeminem
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 15:48
Odpovědět
dako1s tym bicyklovanim mas pravdu ja to tiez rad robim 
|
skeminem
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 15:49
Odpovědět
dako1a ty si odkiaľ
|
logitech
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 16:08
Odpovědět
Zatím Vych.Čechy 15cm.
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 16:11 Změnil/a: JanK42
Odpovědět
prave som na ct24 cital ze v rakusku to tiez nevyzera dobre ... auta nad 7,5m maju zakaz vjazdu do rakuska bez retazi...no a u nas len prsi...tu by sa uz dalo jazdiz aj na letnych ...ale musim pochvalit aj cestaro kt. vynimocne zvladli situaciu ...i ked neviem ako by to vyzeralo keby mrzlo a snezilo
|
Richard_Reynolds
Člen
|
# Zasláno: 8 Led 2010 16:18
Odpovědět
praha zaclo poradne foukat takze to vidim na jazyky a jinak sice bydlim v praze ale nadmorska vyska kde bydlim je 411 m.n.m Bila hora
|
iwag
Moderátor
|
# Zasláno: 8 Led 2010 16:19
Odpovědět
JanK42
vypadalo by to jako na Moravě, kalamita
|