| Autor |
Zpráva |
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 13:31
Odpovědět
no len je naprd ze ma zacat na Slovensku do toho v piatok prsat...ked uz bude prsat tak dufam ze nie vela aj ked modely ukazuju nieco ine
Bánovce nad Bebravou, Západné Slovensko (220 m.n.m)
|
space
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 13:38
Odpovědět
dako1
vypada to to budete mit do hodiny na Slovensku,pak kolem 17:00 Morava! a o pulnoci i castecne i cechy a to spis jih,jihozapad,..tak mi to zatim jevi na posledni snimku :-D,ze to priblizuje i Jihu i JZ cech
no uvidime
|
iwag
Moderátor
|
# Zasláno: 5 Led 2010 13:57
Odpovědět
blbost to oteplení s největší pravděpodobností zasáhne jen samý východ ČR, nesmíte věřit všemu co vám nakreslí GFS
|
axeon
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 17:15
Odpovědět
iwag
nazdar,chcem sa spytat ze v oblasti presova to bude stym oteplenim ako? co s ty myslis,udrzi sa sneh?
|
logitech
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 18:01
Odpovědět
V Patek v ČR 10-30cm,doufam,že předpověd vydrží!
Pard.kraj Vysoké Mýto 300m.n.m.
|
skeminem
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 18:02
Odpovědět
ja byvam 10 km SZ od trnavy a uz len cakam kedy zacne snezit
Dolná Krupá (okres Trnava) 188 m.n.m
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 18:11
Odpovědět
no na juhu Slovenska uz zacalo snezit
|
pepo
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 18:18
Odpovědět
cate ako to bude stym oteplenim v okoli povazskej bystrice kedy dorazi snezenie mate stranky kde sa daju najst rozne modely
|
dako1
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 19:11
Odpovědět
piestany -hlasim -prave zacina pomaly snezit, dufam ze sa to poriadne rozzsnezi... i ked na radare moc toho nevidim
|
arnold
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 19:25
Odpovědět
Myslíte, že v ten pátek bude sněžit aji v Brně? Nebo zde bude taky sněžení přecházet do deště. No ale jak se tak dívám na radar, tak srážky zatím nikde k zahlédnutí
|
skeminem
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 19:59
Odpovědět
Tu pri trnave uz konecne snezi
Dolná Krupá (okres Trnava) 188 m.n.m
|
logitech
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 20:40
Odpovědět
Jižní Morava již na dohled...
Pard.kraj Vysoké Mýto 300m.n.m.
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 22:16
Odpovědět
no u nas uz snezilo a nenapadal ani 1 cm....heh tak uvidime
|
Richard_Reynolds
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 22:29
Odpovědět
tak to halvni snezeni vam ma prijit nam oravu az rano to nejintenzivnejsi .... ja se tesim na patek jelikoz jsem z prahy doufam ze to vyjde doufam ze vsem milovnikum snehu se poradne dopreje ;)
Praha - Bílá Hora (380 m.n.m)
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 5 Led 2010 22:38
Odpovědět
no Slovakom len do piatku ...ale v nedelu v noci uz podla shmu ma u nas mrznut okolo -2 az -4 ..a ma aj celkom dost snezit ..mohlo by napadat okolo 15 cm....len ci to bude drzat
|
dako1
Člen
|
# Zasláno: 6 Led 2010 00:18
Odpovědět
nový sníh nový sníh nový sníh nový sníh
http://meteoalarm.eu/countryCZ.asp?lang=SK&ShowDat e=tomorrow&Country=CZ
to je výstraha, u nas sa práve rozchumelilo uz je tu asi 1cm, a ide to na naaas - Piestany
|
dako1
Člen
|
# Zasláno: 6 Led 2010 09:29
Odpovědět
dalsia zaujimava vystraha rakusanov od zajtra
http://www.meteoalarm.eu/area.asp?areaname=&AT=&ar ea=3&lang=SK&Country=AT&ShowDate=tomorrow
š.stupemn - od 20 do 60 cm - plati az do pondelka, takze pocitaju so snehom, a rakusko neni az tak dalaeko od nas aby nenasnezilo nieco aj tu
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 6 Led 2010 10:41
Odpovědět
dako1
no len v Rakusku bu chladnejsie nez u nas ...u nas bude iba prsat
|
space
Člen
|
# Zasláno: 6 Led 2010 12:10
Odpovědět
Tak prvni predpoved vysla i kdyz snezilo az na noc na Morave,trosku to opozdilo,..ale do ted asi napadlo deset centimetru na urcitych mistech i vic,a ted aby vyslo predpoved i pro Cechy a pro me hlavne JZ jj a to snezeni pry neprestane ani sobotu urcite,tak patek do 30cm kolik asi tak sobotu napadne
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 6 Led 2010 12:56
Odpovědět
u nas v Slovensku konkretne v BN napadalo asi 6 cm snehu...je 0C ...a uz v piatok sa mozme tesit na odmak a dazd...Cechom mozme len ticho zavidiet
|
the_Noise
Člen
|
# Zasláno: 6 Led 2010 13:27
Odpovědět
v nitre +2, snezi ale odmak je.... ale aspomn neco, tych 10 cm je
|
JanK42
Člen
|
# Zasláno: 6 Led 2010 14:29 Změnil/a: JanK42
Odpovědět
prave som pozeral predpovedny radar a ten ukazuje ze na morave ma tiez snezit v piatok a sobotu ma prsat ...dazd na slovensku by nemal byt prilis intenzivny...takze myslim ze povodne by hrozit nemali ...
...a este by ma zaujmalo ako to vyzera s tym snezenim z nedele na pondelok a v pondelok cez den na Slovensku
|
space
Člen
|
# Zasláno: 7 Led 2010 11:01
Odpovědět
No neverim tomu ze nejdrive to zasahne Moravu vydatne snezeni,poloha nize je porad bliz na JZ nez Morava!
Pani Honsova tvrdi ze patek napadne v Cechach jen do 5cm a SZ a Zapad do 2cm,nez na Morave pry az 15cm... az v noci pry bude snezit hodne v Cechach kolem 12cm.
proste neverim.
Ale shodneme si ze to muze byt az 50cm po vikendu vsude,..zajimavy
|
space
Člen
|
# Zasláno: 7 Led 2010 12:11
Odpovědět
No ted si kouknu na teletex a ze nejen na Morave ale i ve Slezsku ma cely den prset v sobotu,tam na snih nevypada krome hor,,,rana budou docela teplejsi hlavne jihovychod Moravy ,snad bude mrznout cely den a snezit celem v CR
|