Přejít na hlavní obsah

In Počasí

Chystáte se k vodě?

Leto.in-pocasi.cz

Sněhové zpravodajství

Snih.in-pocasi.cz

• Úvod |
  • Aktuální počasí |
  • Předpověď počasí |
  • Počasí na web |
  • Články |
  • Radar |
  • Diskuse |
  • Uživatelé

AKTUALITA: V ranních hodinách přízemní mrazíky

Diskuse o počasí

Úvodní stránka Diskuse Bouřky Tromba a tornádo u Mostu!!!

Tromba a tornádo u Mostu!!!

Autor Zpráva
Terka7

0

# Zasláno: 20.08.2010 16:23

15. srpna 2010 jsem jela od tety vlakem (z Domoušic - kousek od Loun) a kolem 15 hodin jsme byli v Mostu. Přestoupili jsme do jinýho vlaku a rozjeli se a pak začlo pršet ... No pak jsme vjeli do zatáčky a já jsem se koukala zpátky na Most a za městem byl velkej tmavě šedej mrak. Koukla jsem se nahoru a tam bylo něco světlejšího, než byl ten mrak. Vedlo to šikmo do strany a mělo to trychtýřovitej tvar - byla to TROMBA!!! Pak jsme zajeli za zatáčku, takže jsem to nemohla vyfotit. O chvíli později byl zase výhled na Most. Teď jsem se pro změnu koukla dolu a co nevidim...! TORNÁDO!!! Bylo tenký, dlouhý a tmavý a určitě (podle mě) se dotklo země. Čuměla jsem na to a řekla to bráchovi (kterej jel se mnou). Ten taky čuměl jak blázen, a tak jsme úplně zapomněli vyndat foťák. Než jsme si na to vzpomněli, byli jsme daleko a tromba byla skoro rozplynutá a tornádo nebylo za stromamav idět...!!! PECH, co???!

Terka7

0

# Zasláno: 20.08.2010 16:46

Myslela jsem si, že to bude ve zprávách, ale kde nic, tu nic...
Hledala jsem o tom nějaký informace (o tom dni a o tom tornádu), a tak jsem narazila na tuhle stránku a zaregistrovala jsem se. Jestli o tom někdo něco víte, napište sem, prosím.

Více o tornádech v ČR: Tornáda.cz

Zobrazuji 0 - 2 z 2 příspěvků

1 Strana

Do tohoto fóra můžete přispívat jen jako registrovaný uživatel. Založte si prosím účet na stránce Registrace nového uživatele. Děkujeme.

Jste zde poprvé? Založit účet

Přihlášení do vašeho účtu

Trvalé přihlášení:

Zapomněli jste heslo?

• Aktuální počasí
  • Aktuální počasí u vás
  • Aktuální počasí v Praze
  • Aktuální srážky v ČR
  • Předpověď počasí
  • Předpověď počasí na zítra
  • Předpověď počasí na pozítří
  • Srážkový model